Працював в 4 компаніях   16 років 11 місяців

Енергетика та Енергоносії

менеджер (управитель) з постачання енергоресурсів

ТОВ «Енергум»

Енергетика та Енергоносії

1 рік 6 місяців

10.2022 - до теперішнього часу

Організація продажу електричної енергії та природного газу клієнтам великого та середнього бізнесу, загальна стратегія розвитку регіонального підрозділу. Участь в проведенні тендерних процедур закупівлі на тендерних площадках. Документальний супровід проектів з продажу енергоресурсів для клієнтів B2B/B2G сегменту.

головний фахівець

ТОВ "Дніпровські енергетичні послуги" (Yasno)

Енергетика та Енергоносії

1 рік 5 місяців

11.2020 - 04.2022

Забезпечення роботи регіонального підрозділу компанії у Запорізькій обл. Реалізація нових напрямків діяльності, моніторінг ринку та роботи конкурентів, проведення рекламних акцій та презентацій. Організація та проведення зустрічей з керівниками підприємств та організацій, формування ком.пропозицій та укладання договорів. Взаємодія з потенційними та діючими клієнтами, виконання договірниї зобов'язань.

начальник служби постачання е/енергії та контролю споживачів з надання послуг за вільними цінами

ТОВ "Запоріжжяелектропостачання"

Енергетика та Енергоносії

1 рік 10 місяців

01.2019 - 11.2020

Організація роботи та забезпечення діяльності служби постачання е/е та контролю режимів електроспоживання (керування командою з 5 осіб). Опанування та розвиток нового напрямку діяльності Товариства, побудова та організація відділу продажів, підбір персоналу, проведення навчання та формування успішної команди. Участь в оптимізації бізнес-процесів компанії, планування роботи та методологічне керівництво діяльності структурних підрозділів. Проведення аналізу ринку (тенденції ціноутворення, конкурентоспроможність, фактори впливу на попит), збільшення прибутку Товариства. Участь в проведенні тендерних процедур закупівлі, конкурсних торгах. Взаємодія з органами місцевого самоврятування, державними та контролюючуми органами. Забезпечення та моніторинг інформаційного стану АСКОЕ підприємств компанії з якими укладені договори на постачання електроенергії.

начальник служби контролю режимів електроспоживання

ПАТ "Запоріжжяобленерго"

Енергетика та Енергоносії

11 років 11 місяців

01.2007 - 12.2018

Організація та забезпечення роботи служби контролю режимів електроспоживання ПАТ "Запоріжжяобленерго" (очолював команду з 10 осіб), методологічне керівництво роботи структурних підрозділів (у підпорядкуванні 24 структурних підрозділи) з питань планування та контролю режимів електроспоживання, прогноз і контроль споживання електроенергії споживачами Запорізької обл., взаємодія з НЕК «Укренерго», НКРЕКП, ОСР/ОСП, Держенергонаглядом.

Ключова інформація

Досвід роботи на керівних посадах у системних компаніях. Організація роботи служб та відділів, опанування та розвиток нового напрямку діяльності Товариства, побудова та організація роботи відділу продажу, підбір та навчання персоналу. Участь в оптимізації бізнес-процесів компанії. Досвід ведення переговорів з керівниками підприємств та організацій (ОПР/ВПР). Участь в проведенні тендерних процедур закупівлі. Ведення угоди від проведення переговорів до укладення договорів, забезпечення виконання контрактних умов.

Навчався в 3 закладах

ПРАТ «ПВНЗ «ЗАПОРІЗЬКИЙ ІНСТИТУТ ЕКОНОМІКИ ТА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ»

Підприємництво, торгівля і біржова діяльність

Запоріжжя, 2024

Запорізький інститут економіки та інформаційних технологій (ЗІЕІТ)

Факультет післядипломної освіти. Спеціальність: менеджмент підприємств і організацій в енергетичних системах, кваліфікація: менеджер в енергетичних системах.

Запоріжжя, 2002

Запорізький державний технічний університет (ЗДТУ)

Факультет: машинобудівний, спеціальність: вантажно-транспортні, будівельні дорожні машини та обладнання; кваліфікація: інженер - механік.

Запоріжжя, 1997

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Курси навчання «Ефективні продажі-результативний телефонний дзвінок», «Pan&Partners training and consulting», виданий сертифікат.

Київ, 2023

Курси навчання «Повернення дебіторської заборгованості», «Pan&Partners training and consulting», виданий сертифікат.

Київ, 2023

Курси навчання «Розвиток продажів і управління клієнтами – перехід на новий рівень», «Pan&Partners training and consulting», виданий сертифікат.

Київ, 2022

Курси навчання «Перемовини-вплив на опонента», «Pan&Partners training and consulting» м. Київ на базі академії ДТЕК, виданий сертифікат.

Київ, 2021

Курси підвищення кваліфікації галузевого ФПК керівників та фахівців при Міністерстві енергетики та палива України на базі НТТУ «Київський політехнічний інститут», видано посвідчення.

Кіїв, 2013

Додаткова інформація

Водительское удостоверение

Водійске посвідчення категорія: «В» и «С», особистий транспорт.

Личные качества

Організаторські та аналітичні здібності, вмію планувати та розставляти пріоритети, орієнтований на результат. Опановую нові напрямки та методи роботи за короткий строк, швидка адаптація в умовах змін. Висока комунікабельність та навички переговорів. Активна життєва позиція, комунікабельність, вміння працювати в команді. Веду здоровий спосіб життя.

Компьютерные навыки

Впевнений користувач: MS Office (Word, Excel, Internet, PowerPoint), програмне забезпечення: SAP, СRM, АРМ АСКОЕ/ЛУЗОД, ОВК АСДК «КАСКАД-НТ», ПО «Sprut», M&I Energy Suite, 1С . Виконання бізнес процесів за допомогою СRM системи, ведення внутрішньої звітності.

Олексій

Керівник служби/відділу, провідний фахівець, регіональний представник

Запоріжжя

Готовий переїхати: Київ, Дніпро

49 років

Активно шукає роботу

проектна робота, неповна зайнятість, повна зайнятість

Характер роботи: позмінна робота, віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 5 днів тому