Працював в 5 компаніях   20 років 5 місяців

Охорона та Безпека

Завідувач відділу охорони та пожежної безпеки

Дирекція з експлуатації комплексних споруд центральних державних архівних установ України

1 рік

05.2021 - 05.2022

Інженер з пожежної безпеки

Національна дитяча спеціалізована лікарня Охматдит

Охорона та Безпека

2 місяці

03.2021 - 05.2021

Начальник безпеки

ФОП Шкурат

Охорона та Безпека

4 роки 5 місяців

10.2016 - 03.2021

Начальник відділу банківської безпеки та охорони

Оболонський відділення ВАТ "Державний Ощадний банк України" в м. Києві

Охорона та Безпека

7 років

10.2007 - 10.2014

Заступник начальника відділу з питань наглядово-профілактичної діяльності Управління

ГУ МНС України в м. Києві

Охорона та Безпека

7 років 6 місяців

03.2000 - 09.2007

Ключова інформація

КВАЛІФІКАЦІЯ

Основні професійні навички:

  • Проведення обстежень та перевірок з метою виявлення порушень, здійснення контролю за дотриманням вимог, норм і Правил пожежної безпеки в Україні підприємствами, установами, організаціями зі складанням відповідних документів за результатами. Проведення агітаційної роботи, бесід на підприємствах в установах, організаціях з працівниками, щодо дотримання Правил пожежної безпеки та попередження виникнення пожеж, загорянь на робочих місцях та в побуті. Проведення експертиз протипожежного стану об'єктів зі складанням експертних висновків, підготовка документів для видачі дозволів на початок роботи. Ведення обліку пожеж та загорянь, проведення дізнання у справах про пожежі, загоряння.
  • Контроль за станом охорони та технічної укріпленості об'єкту, взаємодія з правоохороними органами, здійснення операцій по забезпеченню безпеки об'єкту; забезпечення роботи охороної служби; організація та проведення заходів по виявленню, попередженню противоправних дій по відношенню до об'єкту; проведення службових рослідувань по фактам, які мають відношення до компетенції безпеки; перевірка та бесіда з кандидатами на заміну вільних вакансій.

Виконуванні функції:

Організація заходів з дотримання встановлених правил пропускного та протипожежного режимів на території та приміщеннях. Організація та контроль розробки проектів правил і інструкцій з допуску на територію та виконання вимог щодо пожежної безпеки згідно чинного законодавства. Контроль та забезпечення працездатності систем пожежної, охоронної сигналізації, відеонагляду, системи контролю доступу та ручної системи тривожної сигналізації. Підготовка проектів договорів щодо обслуговування систем захисту та їх своєчасного ремонту. Здійснення нагляду за правильною експлуатацією та зберіганням в справному стані систем та засобів протипожежного захисту, первинних засобів гасіння пожеж та використанням наявних засобів оповіщення, автоматичної пожежної сигналізації та пожежогасіння. Розробка основних протипожежних заходів та контроль їх виконання. Проведення інструктажів з працівниками з питань протипожежного захисту. Розробка проектів правил та інструкцій для працівників з питань загально-пропускного режиму, охорони, системи відеоспостереження та системи контролю доступу в приміщення. Здійснення заходів, спрямованих на забезпечення функціонування об'єкту, на роботу в умовах особливого періоду та надзвичайних ситуацій. Надання усних та письмових консультацій, добре знання нормативної бази. Супровід перевірок, підготовка матеріалів, ведення листування за підсумками перевірок. Робота з договорами, актами виконаних робіт, рахунками. Складання та контроль бюджету з пожежної безпеки. Впровадження нових підходів щодо поліпшення стану пожежної безпеки на підприємстві.

Володіє мовами

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Володимир

Інженер пожежної безпеки

Київ

Готовий переїхати: Вишгород

25 000 грн.

47 років

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому