Працював в 2 компаніях   23 роки 6 місяців

Транспорт та Логістика, Освіта

Начальник смены

ИНТЕРАВИА, ООО

Транспорт та Логістика

13 років 6 місяців

12.2010 - до теперішнього часу

Понад 10 років успішного адміністративного управління в компанії Swissport Україна та компанії Інтеравіа в аеропорту Харків, Україна.· Молодий, але вже досить досвідчений, здатний і бажаючий навчатися, досить швидко знаходжу рішення в ситуації, налаштований на досягнення результату в поставленій роботі, який принесе прибуток компанії та успіх у роботі.· Активна особистість, намагаюся своєю працювати надихнути та організувати роботу своїх колег.· Морально стійкий та активний у роботі: такі якості придбані під час роботи у «Swissport Ukraine» та «Інтеравіа» на посаді начальника зміни та заступника директора станції.· Відмінне володіння комп'ютером - MS Office, Excel, Word.· Відмінні лідерські якості, здібності до планування та спілкування. Відмінні організаторські можливості.

Учитель английского языка

Педагогический лицей

Освіта

9 років 10 місяців

01.2000 - 11.2009

· Дев'ять років важкої та цікавої роботи у педагогічному ліцеї на посаді вчителя англійської мови (вчитель 2ї категорії).·

Ключова інформація

· Активна та наполеглива робота з учнями підчас проведення уроків, використання сучасних методик та сучасного матеріалу. Індивідуальний підхід до дітей в освітній програмі.· Активне керування у компанії «Swissport Ukraine» «Інтеравіа» в аеропорту Харків. Заступник директора станції· Маю сертифікати з авіаційної безпеки, менеджменту управління, маршалінгу та небезпечних вантажів.· Був представником авіакомпаній FlyDubai, Pegasus, WizzAir.

Навчався в 2 закладах

Харьковский экономический университет

финансы

Харьков, 2007

Харьковский педагогический университет им. Г.С. Сковороды

иностранная филология

Харьков, 2003

Володіє мовами

Англійська

поглиблений

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Вадим

Преподаватель английского удаленно

Харків

42 роки

Активно шукає роботу

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 4 тижні тому