Працював в 5 компаніях   3 роки 8 місяців

Промисловість та Виробництво

Збиральник меблів

SmartMebel

Промисловість та Виробництво

9 місяців

09.2023 - до теперішнього часу

Робота в цеху над меблями власного виробництва типу Smart, підготовка меблів для монтажу абож відправки поштою, перевірка деталей на наявність браку чи недоліків, попередня сбірка в цеху для виявлення не співпадінь чи помилок у кресленнях, робота з ручним інструментом: Шуруповерт, лобзік, дріль, перфаратор, паяльник, підрізні та пильні прилади, ручне кромкуваня, робота з різними типами фурнітури від простих до люксових, робота з електрикою як для спалювання різних систем підсвічування так і для різних типів комунікації на об'єктах. Виїзд на монтажі для постановки меблів на адресі у клієнтів чи часних підприємчіх закладах, занос чи підьом меблів на поверх, монтаж та встановлення меблів різної складності за допомогою різних типів кріплення.

Збиральник меблів

ELIO FACTORY

Промисловість та Виробництво

7 місяців

02.2023 - 09.2023

Робота в цеху з ручним інструментом любої специфіки та любої складності. Первинна збірка меблів з перевіркою якості первинних процесів та подальше спостереження виконання замовлень. Фінальна збірка у цеху для виявлення дифектів та наявності співвідношення що до дизайнерського проєкту та його зовнішнього виду та подальша передача для упаковки. Також мав невеликий опит в подсобній роботі на станках типу ЧПУ - Кромка, присадка, розкрой.

Збиральник меблів

ТОВ "Амікум"

Промисловість та Виробництво

6 місяців

07.2022 - 01.2023

Збірка Корпусної меблі як на цеху так і на адресі. Повна збірка меблів після ремонту під ключ. Доведеня меблів до ідеалу за дізайнерским проєктом, їх підрізка за розміром та установка меблів в індевідуальних обставинах

Збиральник меблів

ФОП

Промисловість та Виробництво

3 місяці

04.2022 - 07.2022

Збирання меблів з розмічинням та присадкою деталей на цеху, контольна перевірка качества для подальшого вивезення на адресу. Занос та збірка на адресі та установка різних подвісних споруд. Опит у зборі дизайнерьских кухонь, шафи купе, прихожі та іньші корпусні меблі. Також опит роботи з багатим спектром ручних інструментів. І досвід праці на розпіловочному, фрезеровочному та кромковочному станку.

Збиральник меблів

Центр меблів Інтер

Промисловість та Виробництво

1 рік 4 місяці

08.2020 - 12.2021

Маю досвід робота як на складі, так і в магазині, також зборка з вивезенням на адреса. Зборка корпусної, м'якої меблі. Вміння зборки і установки кухонь, віталень та прихожих. Дрібний ремонт та частична реставрація. Занос меблі. Опит монтажу деякої битової техніки, врізка и установка раковин та плит у кухню, опит з деякими моментами сантехніки. На складі частково навчався роботі на розпіловачному та кромковому станку. Також робота з клієнтами на адресах, виявлення різноманітних побажань та їх виконання. Також розрахування з клієнтом та робота з кассою.

Ключова інформація

- Вілне володіння ПК
- Робота з різноманітним електроінструментом
- Попередня розмітка та монтаж фуннітури кріплення
- Робота з фурнітурою hafele, blum.
- Вміння читати чертежі
- Робота на розпіловачному та кромковому станку (малий досвід)

Навчався в 1 закладі

Краматорський Центр Професійно-технічної освіти

Оператор з обробки комп'ютерної інформації та програмного забезпечення

Краматорск, 2020

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Російська

вільно

Українська

рідна

Додаткова інформація

Характеристика

- Комунікабельний, бистро знаходжу співну мову з людьми різного віку та статі, будь то клієнт чи колега. - Вміння бистро освоюватись та навчатись. - Бажання розвивати свої навички та рости як спеціаліст високого рівня. - Стесостійкість, вміння бистро аналізувати ситуацію та  приймати рішення - Легко переношу фізичні навантаження

Іван

Збиральник меблів

Київ

50 000 грн.

22 роки

повна зайнятість, проектна робота

Оновлено 3 тижні тому