Працював в 9 компаніях   35 років 6 місяців

Промисловість та Виробництво, АПК (Агропромисловий комплекс), Будівництво

Інженер

UAB Straikas (Шальчинінкай. Литва)

Промисловість та Виробництво

8 місяців

11.2023 - до теперішнього часу

Технічне обслуговування, проведення ремонтів обладнання харчової промисловості (виробництва соків, дитячого харчування та інше), забезпечення запасними частинами та мастильними матеріалами.

Головний інженер.

ТОВ «Віджі Фармінг» ГК Верес SMART HOLDING. (Україна

АПК (Агропромисловий комплекс)

2 роки 1 місяць

02.2020 - 03.2022

Управління проектами з реконструкції та модернізації виробництва. Робота з проектними та підрядними організаціями. Керівництво технічними службами підприємства, утримання обладнання у працездатному стані. Організація та планування технічного обслуговування, підготовки та проведення ремонтів обладнання, будівель та споруд. Формування та захист бюджету CAPEX, OPEX. Облік та звітність про проведення ремонтів підприємства.

Головний інженер.

ТОВ «Агробудіндустрія» Житомир (Україна)

Будівництво

2 роки 6 місяців

05.2017 - 11.2019

Управління всіма технічними та виробничими службами підприємства. Управління проектами, модернізація старого виробництва, будівництво нового.

В.о. Голови правління

"АРМАПРОМ". Миргород (Україна).

Промисловість та Виробництво

1 рік 4 місяці

04.2015 - 08.2016

Керівництво виробничо-господарською та фінансово-економічною діяльністю підприємства

Директор з виробництва

«Верхне-Синячихинський лісохімічний завод» РУСАЛ.

Промисловість та Виробництво

1 рік 1 місяць

04.2014 - 05.2015

Здійснення керівництва виробничих підрозділів підприємства.Збільшити та забезпечити випуск товарної продукції, встановленої якості (деревне вугілля, смоли, сполучне, дьоготь), зниження собівартості виробництва продукції.Забезпечення ефективного використання сировини, матеріалів, електроенергії, дотримання встановлених норм запасу матеріалів незавершеного виробництва.

Технічний радник. Робота за контрактом.

«АЛСКОН» (Нігерія)

Промисловість та Виробництво

1 рік 5 місяців

09.2011 - 02.2013

Організація та контроль виконання виробничої програми та технічного обслуговування обладнання у Дирекції з анодного виробництва (виробництво змонтованих анодів). Введення в експлуатацію законсервованого обладнання, модернізацію виробництва.

Начальник відділу комплектації обладнання

ПрАТ «Завод напівпровідників» AСTIV SOLAR (Україна)

Промисловість та Виробництво

2 роки 9 місяців

11.2008 - 08.2011

Організація відділу комплектації обладнання на будівництві хіміко-металургійного комбінату з 0. Робота з ГІП інститутів, з КБ та виробничими відділами заводів виробників технологічного (теплообмінники, колони ректифікації, куби випарники, ємнісне, АВО), вантажопідйомного, електротехнічного обладнання. Проведення тендерів на закупівлю обладнання, бюджетування, звітність. Забезпечення об'єктів хіміко-металургійного підприємства, що будуються та реконструюються, необхідними матеріально-технічними ресурсами, обладнанням та комплектуючими з метою своєчасного введення виробництва в експлуатацію.

Головний спеціаліст проекту, начальник анодно-монтажного виробництва цеху електролізу алюмінію.

АО «КЭЗ» (Казахстан).

Промисловість та Виробництво

2 роки 5 місяців

09.2005 - 02.2008

Робота в проекті від процесу будівництва до виходу виробництва на проектні потужності: прийняття проекту з проектного інституту, введення в експлуатацію, виведення виробництва на проектні потужності;Робота в КНР (Китай м. Гуйчжоу) щодо прийняття проектної документації в ДАМІ розділи (технологія, механіка, охорона навколишнього середовища, автоматизована система управління технологією виробництва) у Канаді;Монтаж та введення в експлуатацію першої черги обладнання:Підвісні транспортні системи (ПТК);Підлогові технологічні установки (механо-електротехнічне обладнання, КВП А);Вентиляція, ГОУ, ДПМ.Підбір та навчання персоналу до запуску виробництва.

Зам. начальника електролізного виробництва з механо-електрообладнання ЕЦ. Начальник дільниці.

ЗАлК Запоріжжя (Україна)

Промисловість та Виробництво

20 років 4 місяці

04.1985 - 08.2005

Управління технічною службою електролізного виробництва. (8-корпусів, ливарне виробництво, блоки допоміжних майстерень, склади). Керівництво механомонтажними бригадами, вогнетривками та футерувальниками на ремонті технологічного обладнання алюмінієвої промисловості, заливкою катодних секцій чавуном.Виконання графіків ПВР, проведення всіх видів ремонтів із заміною футеровок на технологічному обладнанні, модернізація обладнання ЕЦ (участь у розробці нових конструкцій електролізерів). Розробка бюджету CAPEX, OPEX. Підготовка документації щодо передчасного виходу обладнання з експлуатації, збільшення міжремонтного циклу, захист звітів на балансових комісіях.

Ключова інформація

Управління виробничо-господарською та фінансово-економічною діяльністю підприємства в машинобудуванні.Управління проектами, у тому числі координація та проведення будівельно-монтажних робіт, модернізація старого виробництва;Підготовка виробничих об'єктів для повної експлуатації;Введення в експлуатацію виробничих підрозділів підприємств хімічної та металургійної промисловості;Комплектація хіміко-металургійного заводу, що будується обладнанням.Організація та управління процесами впровадження нових технологій металургійного та хімічного виробництва;Організація виробництва з нуля до виходу підприємства на виробничі потужності;Управління виробництвом підприємства у лісохімічній промисловості.Організація структури управління виробництвом та технічною дирекцією, розробка техніко-економічних обґрунтувань та бізнес планів;Контроль за реалізацією запланованих заходів;Розробка нормативно-технічної документації підприємства;Управління персоналом у міжнародних компаніях.

Навчався в 2 закладах

Запорізький національний університет (заочне навчання магістра)

Факультет менеджмент-бізнес адміністрування. Магістр

Запоріжжя, 2021

ЗДІА-Запорізька інженерна державна академія.

Фізико-металургійний факультет, інженер – технолог заводів кольорової металургії.

Запоріжжя, 1991

Олександр

Головний інженер. Технічний директор. Директор з виробництва. Керівник проекту з будівництва

Львів

60 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому