Працював в 1 компанії   21 рік 2 місяці

Енергетика та Енергоносії

Провідний інженер КВПіА, метролог

ЭМСС

Енергетика та Енергоносії

21 рік 1 місяць

06.2003 - до теперішнього часу

Під час зайняття на посаді керував роботою дільниці КВП та А, бригадою із 5-ти осіб (слюсарів КВПтаА). Складав план проведення ревізіонних робіт по обслуговуванню поточного обладнання. Керував аварійними та додатковими монтажними роботами працівників дільниці. Планував, узгоджував та виконував модернізації систем свого підприємства. Складав та корегував графіки періодичної калібровки обслуговуємого обладнання, слідкував за своєчасним виконанням цих робіт. Складав шомісячний графік роботи співробітників. Складав перелік основних засобів забезпечення обладнання та корегував сувмістно із представниками служби забезпечення. Проводив планові періодичні калібровки систем газоаналізу (СО, О2, Н). Займався налаштуванням та обслуговуванням систем обліку витрати речовин (ГРУ та ГРП/КРП) користовачів підприємства.

Ключова інформація

Маю досвід монтажних та пуско-налагоджувальних робот по введенню в експлуатацію промислових ГРУ, систем вимірювання температури, тиску, протока и витрати речовин. А також підбора й параметрування обладнання КВПтаА (Т.М.: Эргомера; Метран; Тесей; Сафир; Esit; Elimko; DWM; Siemens; Wika; Endress+Hauser; MTM РЭ 160-01/02/MK-10; Heraeus ElectroNite Hydris/Multilab/Digitemp/Checkmate та ін..).

Впевнений користувач программ SCADA, АСТУЕ, СОКР ТО.

Є досвід підбора й навчання персонала КВПтаА.

Навчався в 1 закладі

НАУ им. М.Жуковского ХАИ

Инженер КИПиА, метрология и измерительная техника

Харьков, 2010

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Захоплення та інтереси

Протягом трохи більше десятиліття захоплююсь велоспортом та туризмом. Знаюсь на ремонті гірських велосипедів, підборі спорядження для туристів. Маю навички пакування купи речей у невеликих наплічниках, виборі необхідного спорядження для різних походів.

Протягом двох останніх років активно полював на хижих риб зі спіннінгом.

У вільний час займаюсь зйомкою та обробкою відео для власного каналу YouTube (Sony Vegas Pro).

Особисті якості

Чесний, цілеспрямований. Швидко переймаю навички. Схильний до аналізу важливого завдання на рівні занурення у найдрібніші деталі. Маю розвинуте відчуття гумору. Педантичний та акуратний. Шкідливих звичок немає.

Володимир Іванович

Інженер КВПіА

Львів

25 000 грн.

41 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому