Працювала в 3 компаніях   12 років 3 місяці

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Торгівля роздрібна / Retail

бухгалтер

Альтера

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

10 років 10 місяців

08.2013 - до теперішнього часу

Ведення бухгалтерського та податкового обліку.Робота з первинною документацією (складання, контроль вхідної та вихідної первинної документації, обробка первинної документації, рознесення документації до 1 С). Звірка та взаєморозрахунки з постачальниками та замовниками. Проведення банківських виписок, операцій (клієнт-банк). Розрахунок та нарахування зарплати. Складання та подання об'єднаного звіту. Формування та реєстрація податкових накладних, розрахунок коригування в ЄРПН. Контроль реєстраційного ліміту, контроль залишків коштів на спеціалізованому рахунку з ПДВ. Податковий кредит (перевірка правильності та проведення податкових накладних та розрахунків коригувань). Підготовка, складання та подання декларації з ПДВ (контроль оплати ПДВ, звірка з електронним кабінетом даних ПДВ). Рахунки: 10, 28, 31, 361, 631, 371, 372, 64, 65, 681, 685, 661. Складання звітності для керівництва. Формування та здача податкової, бухгалтерської, статистичної та управлінської звітності.

бухгалтер

ТОВ "Укрросимпорт"

Торгівля роздрібна / Retail

10 місяців

12.2008 - 10.2009

Ведення бухгалтерського та податкового обліку. Робота із РРО, заповнення касової книги. Розрахунки з постачальниками. Нарахування та видача зарплати. Нарахування та сплата податків. Облік товару. Подання звітності. Оформлення та отримання ліцензії на торгівлю алкоголем та тютюновими виробами.

бухгалтер

ПП "Терракотова Долина"

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 1 місяць

07.2008 - 08.2009

Ведення бухгалтерського та податкового обліку. Облік товару; запасів; розрахунків із покупцями, постачальниками, замовниками; руху коштів на рахунках у банках та у касі; оплати праці. Складання та подання податкової, фінансової, статистичної звітності.

Ключова інформація

Досвідчений користувач ПК: 1С:Бухгалтерія 8, BAS Бухгалтерія, M.E.Doc, особистий кабінет платника податків, клієнт-банк, вчасно, MS Office).

Навчалась в 3 закладах

Вищий навчальний заклад Київський славістичний університет"

Облік і аудит

Миколаїв, 2012

Вищий навчальний заклад Київський славістичний університет

"Економіка і підприємництво" кваліфікація бакалавр з обліку і аудиту

Миколаїв, 2011

Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій

"Бухгалтерський облік" - бухгалтер

Миколаїв, 2008

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

вільно

Светлана

Бухгалтер

Миколаїв

35 років

Активно шукає роботу

неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 1 тиждень тому