Працював в 4 компаніях   13 років 1 місяць

Торгівля роздрібна / Retail, Державний сектор, Транспорт та Логістика

Старший зміни відділу охорони

Сільпо, Мережа супермаркетів

Торгівля роздрібна / Retail

4 роки 7 місяців

02.2020 - до теперішнього часу

Забезпеченню комплексної безпеки (організація процесів протидії ризикам і загрозам; забезпечення функціонування системи внутрішньооб'єктного і пропускного режимів на об'єкті, що охороняється; впровадження заходів повсякденної роботи системи безпеки та застосування превентивних заходів в разі зазіхань на ТМЦ; забезпечення виконання порядку дій при виникненні форс-мажорних обставин; вирішення конфліктних ситуацій, в тому числі за участю персоналу і зовнішніх осіб; планування роботи щодо запобігання втрат, аналіз і оцінка результатів; організація взаємодії з МВС)

Впровадження системи запобігання втрат (розрахунок і розстановка постів охорони, матриця розрахунку постів охорони; запобігання розкрадань на різних стадіях руху ТМЦ; запобігання розкрадань в приміщеннях зберігання чи переробки ТМЦ та в торговому залі; захист найбільш ризикованих груп ТМЦ; запобігання розкрадань на касах; запобігання шахрайства експедиторів; виявлення втрат при прийманні, зберіганні, обліку на складі; виявлення недоліків в прийомі, зберіганні і обліку ТМЦ; розробка методів профілактики крадіжок; організація та проведення інвентаризаційних заходів; виявлення розкрадачів серед персоналу; затримання розкрадачів з неоплаченими ТМЦ; документування правопорушення і передача злодіїв в органам внутрішніх справ; навички роботи з технічними засобами запобігання втрат (система контролю і управління доступом, системи відеоспостереження, системи відеоконтролю касових операцій, електронні системи захисту від крадіжок, RFID технології на захисті ТМЦ, системи захисту товарів на стелажах, система охоронної сигналізації, система пожежної сигналізації); організація взаємодії працівників зі службою безпеки з метою запобігання втрат; проведення заходів при прийомі на роботу нових співробітників та при звільненні співробітників).

Охоронник (змінний, лінійний)

Сільпо, Мережа супермаркетів

Торгівля роздрібна / Retail

4 місяці

10.2019 - 02.2020

Вирішення конфліктних ситуацій, в тому числі за участю персоналу і зовнішніх осіб, запобігання розкрадань в торговому залі, захист найбільш ризикованих груп ТМЦ, запобігання розкрадань на касах, затримання розкрадачів з неоплаченими ТМЦ.

Старший помічник начальника станції

ДТГО "Південно-Західна залізниця" ст.Козятин-1

Державний сектор

5 років 5 місяців

04.2001 - 09.2006

Станційний робочий

ДТГО "Південно-Західна залізниця" ст.Козятин-1

Транспорт та Логістика

2 роки 7 місяців

09.1998 - 04.2001

Ключова інформація

  • 2,5 роки професійного досвіду в сфері забезпечення безпеки роздрібної мережі, ТЦ (ТРЦ), зі спеціалізацією по забезпеченню комплексної безпеки, впровадження системи запобігання втрат.
  • Досвід роботи змінним та лінійним охоронником ТЦ та старшим зміни відділу охорони ТЦ
  • Досвід прийому товару з розподільчого центру
  • Навички проведення переобліку (частковий, коригуючий, глобальний)
  • Навички роботи з необхідним програмним забезпеченням та технічними засобами (Програма обліку «Рубікон», MS Excel, MS Word, термінал збору даних IPAD, програми системи відеоспостереження та системи відеоконтролю касових операцій)

Навчався в 3 закладах

Козятинське міжрегіональне професійне училище залізничного транспорту

Провідник пасажирських вагонів

Козятин, 2010

Дніпропетровський технікум залізничного транспорту

Бухгалтерський облік

Дніпро, 2003

Професійно-технічне училище №17 (Козятинське міжрегіональне професійне училище залізничного транспорту)

Черговий по залізничній станції

Козятин, 1998

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

рідна

Додаткова інформація

Компьютерные навыки

Програма обліку «Рубікон», MS Excel, MS Word, термінал збору даних IPAD, програми системи відеоспостереження та системи відеоконтролю касових операцій.

Личные качества

Професійна етика. Здатність обходити ризики за допомогою ретельної розробки процедур, передбачати їх і надавати поради щодо ризику невідповідності вимогам безпеки. Здатність визначати ризики та застосовувати основні процедури.

Здатність сприяти розвитку інших і вдосконалювати їхні вміння і навики.

Пошук і створення конкретних можливостей для розвитку поведінкових, міжгалузевих і технічних умінь і навиків для членів команди або осіб, з якими вони працюють. Визначення довготермінових планів розвитку.

Передання свого досвіду і знань в інтересах спільних індивідуальних або корпоративних цілей.

Роль консультанта/наставника.

Докладання зусиль щодо підтримання та підвищення різносторонніх умінь і навиків співробітників шляхом забезпечення їм необхідного навчання.

Сприяння розвитку талантів, визначення випадків недостатньої ефективності роботи й ефективне усунення цього.

Здатність установлювати зв'язки і активно їх використовувати. Установлення й активне підтримання широкої мережі зав'язків у межах своєї сфери діяльності і поза її межами. Здатність легко та швидко визначати осіб, до яких звернутися для роботи за різними напрямками.

Здатність надихати і заохочувати інших. Надихання, заохочення та мотивування інших.

Олександр

Охоронник (Заступник начальника охорони, старший зміни відділу охорони)

Київ

Голосіївський район, Дарницький район, Деснянський район, Дніпровський район, Оболонський район, Печерський район, Подільський район, Святошинський район, Солом'янський район, Шевченківський район

20 000 грн.

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 години тому