Працював в 2 компаніях   5 років 1 місяць

Будівництво, АПК (Агропромисловий комплекс)

Керівник виробництва

ПП Висотка

Будівництво

5 років

04.2008 - 04.2013

Організував виробництво побутових, комерційних модульних споруд,а також будівельних побутівок.Орендував промислове приміщення в м.Біла Церква ( район Гайок) площею 1500 м2 з можливістю розмістити декілька виробництва на одній территорії, для виробництва повного циклу матеріалів необхідних для виконання замовлень з різного типу побажань.
Здобув перший в цьому напрямку контракт з найбільшою компанією в Україні,Укрзалізниця.На виробництво та постачання готових виробів по заявлених адресах замовника,а саме по всій Україні,в стислий термін ,не пізніше 6 місяців,в кількості 80 одиниць.
Розробив самотужки проект по розміщенню необхідного обладнання,на базі існуючого приміщення та территорії.Виконав в стислі терміни часу ,підготовчі роботи по електропостачання, приміщення для працівників, складських приміщень.На відкритій території,місця для зберігання сировини та готової продукції.
Закупив необхідне обладнання,та виконав монтажні та пусконалагоджувальні роботи обладнання для виробництва виробів із деревини та виробів з листового металу.( Брус,дошка, профнастил,відливи та інше).Зформував відділ по закупівлі необхідної сировини для потреб виробництва.Займався пошуком спеціалістів а також проводив співбесіду.Розробив графік виробництва,графік фінансування праці,та постачання необхідних матеріалів та наданих послуг.Майже за 2 місяці організував та запустив цех по виробництву та переробці деревини,необхідного матеріалу для побутових та комерційних, модульних споруд.Цех по виготовленню та фарбуванню металевих конструкцій та виробів.Цех по збиранню модульних споруд та комерційних випобів.На 3й місяць роботи виробництва,отримав замовлення на виробництво та монтаж виробів для зовнішньої реклами(BigBord) в кількості 250 одиниць.Зформував команду виконавців та спеціалістів для виконання робіт в 2 зміни.Пишаюся тим,що на період виконання замовлень,наша команда була в п'ятірці виробників по Україні,а по якості та вартості,ми були першими.
Також пишаюся тим,що нашими замовниками були такі компанії як Caterpillar,наші побутівки були на першому в Києві, ТЦ Ашан.Нвші вироби для реклами, знаходятся по обидві сторони траси Київ - Одеса. Комерційні модултні приміщення,знаходятся по всій території України.
Винахід цього проекту для себе,це в обмежених умовах території,навчився організовувати виробництво в 3х напрямках,деревообробка, металоконструкцій,та збирання готових виробів.Також здобув навички вдосконалення якісного виробництва ,при стислих графіках постачання.Здобув навички маркетингу, навички створення та керування підприємством.

Керівник виробництва

ПП Висотка

АПК (Агропромисловий комплекс)

2 роки

04.2008 - 04.2010

За даний період роботи організував виробництво із заготівлі круглого лісу на ділянках,( згідно з контрактом з держлісгоспом ) та виготовлення замовлень згідно з іноземними контрактами.Розробка ділянки, перевезення на виробництво, переробка пиловника в діловий матеріал,формування завдання для робітників,контроль виробництва,грунтування ,упаковка та завантаження у вагони, місцезнаходження виробництва ( Київська область.Гостомель). Організація вантажно-розвантажувальних, робіт.Отримання фітосанітарного сертифіката.
Відвантаження вагонної, контейнерної норми. Контроль фінансової частини підприємства. Ремонт обладнання, закупівля необхідного інструменту, механізмів для виконання безвідходного виробництва.При виконані замовлень, використовував навички складання калькуляцій собівартості.Здобув навички виробництва паркетної заготовки ( верхня основа ламінованої підлоги).
Виробництво декоративної дошки для підлоги.Виробництво віконних та дверних блоків,преміум класу.
Здобув навики роботи станкового обладнання іноземного виробництва.
Маю досвід роботи з нелегким колективом на підприємстві.
Привив навички для власного досвіду,завершувати почату роботу, навчився приймати та відстоювати прийняті рішення.
Також здобув навички,роботи в стресових ситуаціях,приймати рішення в таких умовах.
  • Сільгоспвиробництво

Ключова інформація

  • Виробництво будматеріалів
  • Сільгоспвиробництво
  • MS Office
  • Microsoft Word
  • Microsoft Excel
  • 1C
  • Навчався в 3 закладах

    Экономический университет

    Менеджмент виробництва

    Київ, 2021

    Донбаська національна академія будівництва і архітектури

    ПГС

    Донецк, 2008

    Державний вищий навчальний заклад "Київський коледж будівництва, архітектури та дизайну"

    ПГС

    Киев, 2004

    Володіє мовами

    Англійська

    середній

    Російська

    вільно

    Українська

    рідна

    Курси, тренінги, сертифікати

    программный комплекс 1С

    Киев, 2009

    Додаткова інформація

    Дополнительная информация

    Маю особистий легковий автомобіль Volkswagen Passat B6, універсал.

    Особисте життя.

    Коротко про себе: З роками став стресостійкий, більш уважний до дрібниць,заполучив навички працювати в режимі багатозадачності, та прийняття рішення в форсмажорних обставинах, а також, придбав навички приймати рішення. Без шкідливих звичок.Пунктуальний. Не військовозобов'язаний, знятий з військового обліку.

    Юрій

    Керівник виробництва

    Київ

    Готовий переїхати: Львів, Одеса, Дніпро

    50 000 грн.

    45 років

    Активно шукає роботу

    повна зайнятість, проектна робота

    Оновлено 10 годин тому