Працювала в 3 компаніях   21 рік

Енергетика та Енергоносії, Промисловість та Виробництво, Будівництво

Інженер 1 категорії тендерного сектору відділу по договірній роботі

ПрАТ "Харківенергозбут"

Енергетика та Енергоносії

8 місяців

01.2023 - 09.2023

Керівництво тендерним сектором. Аналіз закупівель в системі Prozorro. Підготовка пакету документів для участі у закупівлі. Участь у закупівлях. Укладання договорів за результатами закупівель. Контроль за виконанням умов договору.

Старший інженер дільниці інженерно - експлуатаційної

Філія ГУ «Укргазпромгеофізика» АТ «Укргазвидобування»

Промисловість та Виробництво

1 рік 3 місяці

09.2021 - 12.2022

Обов’язки:- аналіз потреб підприємства в матеріально – технічних цінностях, послугах та роботах, необхідних для стабільної роботи підприємства;- складання річного плану закупівель на закупівлю товарів, робіт та послуг;- підготовка та складання документів з питань публічних закупівель, відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» та постанови КМУ від 12.10.2022 року №1178 (складання тендерної документації, технічного завдання, кваліфікаційних та інших необхідних вимог, надання роз’яснень, розгляд та надання висновку щодо відповідності учасників вимогам тендерної документації, укладання договорів за результатами закупівель, приймання актів виконаних робіт, оформлення оплати по укладеним договорам, надання звітів по укладеним договорам).

інженер технічного відділу структурного підрозділу «Служба електропостачання»

АТ «Укрзалізниця» регіональна філія «Південна залізниця»

Будівництво

18 років 11 місяців

10.2002 - 09.2021

Обов’язки:- проведення закупівель з модернізації та реконструкції тягових, трансформаторних підстанцій;- проведення закупівель з забезпечення підприємства ТМЦ для зниження понаднормативних втрат електричної енергії (трансформатори струму, трансформатори напруги, впровадження АСКУЕ);- складання річного плану закупівель, підготовка тендерної документації (складання технічного завдання, кваліфікаційних та інших необхідних вимог), розгляд та надання висновку щодо відповідності учасників вимогам тендерної пропозиції, укладання договорів, приймання актів виконаних робіт, оформлення проплат по укладеним договорам;- формування Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «Укрзалізниця», підготовка документів для затвердження Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії в НКРЕКП, складання звітності з виконання Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії в НКРЕКП;- підготовка технічних умов для підключення споживачів до мереж АТ «Укрзалізниця».

Навчалась в 2 закладах

Українська державна академія залізничного транспорту

Електричні системи та комплекси транспортних засобів, Спеціаліст

Харьков, 2006

Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут"

Авіадвигунів/технологія будування авіаційних двигунів. Магістр

Харьков, 2002

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

вільно

Додаткова інформація

Особисті якості

Впевнений користувач ПК, MS Office, Досвід в підготовці тендерних пропозицій учасників на участь в публічних закупівлях 3 роки, підготовлено більше 45 пакетів документів з перемогою в закупівлях (додаткова робота за цивільно правовим договором), Впевнене володіння законодавчими правовими актами у сфері публічних закупівельДосвід роботи в публічних закупівлях 16 роківКомунікабельність, відповідальність

Елена

Начальник відділу закупівель, Уповноважена особа, Координатор з матеріально-технічного забезпечення

Харків

60 000 грн.

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 4 тижні тому