Працювала в 1 компанії   1 рік 6 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

кухар

рестаран

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 5 місяців

07.2023 - 12.2024

• Приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю продукції
• Ведення кухонного інвентаря
• Дотримання рецептур та технологій

Ключова інформація

• Самостійність
• Організованість
• Командна робота
• Вміння працювати під тиском

Навчалась в 1 закладі

Криворожский государственный коммерческо-экономический техникум

харчовітехнології

Кривой Рог, 2022

Олександра

Повар холодного процесса

Кривий Ріг

14 000 грн.

22 роки

повна зайнятість

Оновлено 3 дні тому