Працювала в 1 компанії 1 рік 6 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
кухар
рестаран
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 5 місяців
07.2023 - 12.2024
• Приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю продукції
• Ведення кухонного інвентаря
• Дотримання рецептур та технологій
• Контроль за якістю продукції
• Ведення кухонного інвентаря
• Дотримання рецептур та технологій
Ключова інформація
• Самостійність
• Організованість
• Командна робота
• Вміння працювати під тиском
• Організованість
• Командна робота
• Вміння працювати під тиском
Навчалась в 1 закладі
Криворожский государственный коммерческо-экономический техникум
харчовітехнології
Кривой Рог, 2022
Олександра
Олександра
Повар холодного процесса
Кривий Ріг
повна зайнятість
Оновлено 3 дні тому