Працював в 2 компаніях   13 років 9 місяців

Освіта, Державний сектор

Начальник відділу інформаційних технологій

Наукова бібліотека ЛНУ ім. І. Франка

Освіта

5 років 11 місяців

07.2018 - до теперішнього часу

Молодший науковий співробітник відділу довідкового апарату та обліку документів

Центральный державний історичний архів

Державний сектор

7 років 9 місяців

10.2010 - 07.2018

Ключова інформація

Історична освіта (ЛНУ ім. І. Франка) за спеціальністю "Архівознавство, документознавство" (закінчив у 2010 році). За спеціальністю працював у Центральному державному історичному архіві (8 років). Кандидат історичних наук, доктор філософії (захист відбувся у Києві у 2018 році, тем дисертації Латинське письмо у міських канцеляріях Руського воєводства XVI - XVII ст.).

Маю теоретичний та практичний досвід пошуку та опрацювання тематичних документів, роботи в каталогах українських архівів Львова, Тернополя, Києва та ін., а також польських офлайн-архівів та онлайн баз даних даних.

Ще зі студентських часів цікавився історією Львова, його культурною і зокрема архітектурною спадщиною. Співпрацював з департаментом управління охорони історичного середовища Львова, ДП "Укрзахідпроектреставрація". Досліджував історію будинків Львова австрійського та польського часу (зокрема дерев'яні сходи), опрацьовував праці українських, польських, німецьких істориків про урбаністику міста.

Навчався в 1 закладі

ЛНУ ім. І. Франка

історичний

Львів, 2010

Володіє мовами

Англійська

базовий

Польська

вище середнього

Російська

вільно

Українська

рідна

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Категорія B. Є власне авто. Розглядаю можливість до відряджень

Яку роботу шукаю

Цікавить практична діяльність, пов'язана із купівлею-продажем квартир та будинків у Львові австрійського та польського періодів. Це переважно споруди з автентичною, унікальною історією, архітектурним стилем, гербами, старовинними історичними сходами, пічками, ліпниною, вікнами, дверима і т.д.. Все це можна фахово описати, документально підтвердити і за рахунок цього обґрунтовано підвищити ціну. Продавець може вигідно продати, а покупець - купити, і не просто старий будинок, де половину ціни від суми купівлі треба вкласти в ремонт, а історичну пам'ятку містобудування.

Маю лише невеликий досвід купівлі-продажу квартир у польському фонді Львова, але є велике бажання розвиватись у цьому напрямку, здобувати новий досвід і практичні знання.

Тарас

Ріелтор (фонд старих будинків)

Львів

10 000 грн.

36 років

неповна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому