Працювала в 2 компаніях   15 років 10 місяців

Медіа / ЗМІ, Реклама та PR-послуги

Менеджер по продаже услуг

ТАВР МЕДІА, радиогруппа

Медіа / ЗМІ

13 років 9 місяців

08.2006 - 05.2020

Анализ рынка и целевой аудитории клиента. Разработка предложения Ведение и контроль проекта Анализ проведённой кампании Ведение базы клиентов. За все эти годы я разработала и провела сотни рекламных кампаний для различных бизнесов. От анонсирующих роликов ресторанов до первой рекламной кампании на радио BMW. Поиск маркетинговых решений для различных целевых аудиторий - вот основная задача, которую я перед собой ставила, эти позволяло мне находить новых клиентов и удерживать постоянных.

Менеджер по работе с клиентами

Авторадіо-реклама ТОВ

Реклама та PR-послуги

1 рік 11 місяців

08.2004 - 07.2006

Наработка базы. Поиск новых клиентов. Продажа Рекламы на радио Продажи по телефону Microsoft Excel MS Office Холодные звонки

Ключова інформація

PowerPoint, Figma, Canva, Photoshop, Illustrator

Навчалась в 1 закладі

Винницкий государственный педагогический университет имени Михаила Коцюбинского

Пріродо-географічний

Винница, 2005

Додаткова інформація

Особисті якості

Дизайнер презентацій зі знанням маркетингу та реклами та розумінням техніки продажів. Я маю досвід в розробці рекламних кампаній, добре розумію складнощі в просуванні товарів. Маю великий досвід в створенні бізнес та пояснювальних презентації. Більш 16 років я продавала рекламу для усіх видів бізнесу, виходячи з їх потреб. Вмію складну інформацію подати легко, гарно та зрозуміло в PowerPoint. Структнурність, легкість та креативність в моїх роботах ви зможете побачити на моєї сторінці в instagram. @from_katrin-ko,посилання https://www.instagram.com/from_katrin_ko?igsh=MWZoODZ2NGZ0NWM3&utm_source=qr Там ви можете побачити виключно мої роботи, а саме презентації, дизайн та анімацію. Впевнена, що ми можу стати для вас знахідкою.

Катерина

Графічний дизайнер віддаленно

Київ

30 000 грн.

45 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 6 годин тому