Працював в 4 компаніях 5 років 2 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Су шеф
WA, Смарт-ф`южн ресторан
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
09.2023 - 05.2024
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Старший кухар
Пронто Піца&Суші Про
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 4 місяці
01.2021 - 05.2023
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Піцейола
Домінос Піца Юкрейн, ТОВ
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 1 місяць
11.2019 - 12.2020
Кухар гарячого цеху
Ресторан
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 3 місяці
01.2019 - 04.2020
• Приготування страв на гарячій кухні
• Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
• Підтримка чистоти на робочому місці
• Планування меню спільно з шеф-кухарем
• Замовлення та прийом продуктів
• Контроль за якістю і свіжістю інгредієнтів
• Взаємодія з іншими відділами кухні
• Гарантування безпеки харчових продуктів
• Підготовка спеціальних замовлень для гостей
• Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
• Підтримка чистоти на робочому місці
• Планування меню спільно з шеф-кухарем
• Замовлення та прийом продуктів
• Контроль за якістю і свіжістю інгредієнтів
• Взаємодія з іншими відділами кухні
• Гарантування безпеки харчових продуктів
• Підготовка спеціальних замовлень для гостей
Ключова інформація
Пищевая промышленность
Навчався в 1 закладі
ЛВПУДБ
кухар
Львов, 2018
Igor
Igor
Старший піцейоло-сушист
Львів
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому