Працювала в 9 компаніях   21 рік 8 місяців

Фінансові послуги, Банки

Головний спеціаліст Фінансового департаменту

Назву компанії приховано

Фінансові послуги

2 роки 4 місяці

02.2022 - до теперішнього часу

- робота з колегіальними органами Банку – виконання функцій cекретаря Тарифного комітету (збір, перевірка, аналіз матеріалів, фінансових моделей та прибутковості операцій/послуг/продуктів/клієнтів/партнерів, оформлення протоколів, моніторинг та контроль виконання рішень), надання висновків щодо ринковості тарифів, аналіз та розрахунок собівартості банківських продуктів, аналіз ефективності тарифів, надання пропозицій щодо ціноутворення і оптимізації продуктового ряду, розробка і формування аналітично-презентаційних матеріалів на засідання Правління, Наглядової Ради, Комітету управління ризиками та інших звітів за дорученням керівництва, розрахунок частки на банківському ринку за основними показниками, розробка ВНД;

- звітність Банківської групи – консолідація бізнес-планів та стратегій учасників, аналіз виконання запланованих показників, підготовка звітів, розроблення ВНД.

головний економіст Управління планування і звітності Фінансового департаменту

Назву компанії приховано

Банки

1 рік 7 місяців

07.2020 - 02.2022

довго-, середньо- та короткострокове планування діяльності Банку: формування Бізнес-плану розвитку відповідно до цільових орієнтирів у розрізі напрямів бізнесу, філій та відділень; його коригування за необхідності та формування оперативних планів; аналіз Стратегії банку; підготовка наказів, презентаційних матеріалів; написання і вдосконалення нормативно-методичної бази напряму планування; участь у оцінці SREP, розробці планів капіталізації/реструктуризації, відновлення діяльності.довго-, середньо- та короткострокове планування діяльності Банку: формування Бізнес-плану розвитку відповідно до цільових орієнтирів у розрізі напрямів бізнесу, філій та відділень; його коригування за необхідності та формування оперативних планів; аналіз Стратегії банку; підготовка наказів, презентаційних матеріалів; написанняи та вдосконалення нормативно-методичних матеріалів у частині планування; участь у оцінці SREP, плані відновлення діяльності, капіталізації/реструктуризації.

головний економіст Управління планування та аналізу

Назву компанії приховано

Банки

3 роки 7 місяців

01.2017 - 08.2020

аналіз і формування звітних аналітичних та презентаційних матеріалів, у т.ч. Звіту про управління в частині аналізу стратегічних балансових та фінансових показників і перспектив подальшого розвитку; підготовка відповідей на запити; фінансовий аналіз та оцінка окупності впровадження нових продуктів, відкриття/закриття відділень.

головний економіст головний економіст відділу аналізу установ УПА

Назву компанії приховано

Банки

1 рік 9 місяців

04.2015 - 01.2017

аналіз діяльності регіональної мережі; інвестиційний аналіз та оцінка техніко-економічних обґрунтувань відкриття нових відділень/ліквідації діючих; підготовка звітів та презентацій для керівництва в частині аналізу установ

провідний/головний економіст відділу фінансового аналізу УПА

Назву компанії приховано

Банки

3 роки 10 місяців

06.2011 - 04.2015

підготовка аналітичних записок та презентаційних матеріалів про результати діяльності для керівництва (на засідання КУАП, ТК, Правління Банку, Наглядової Ради); підготовка відповідей на запити МФУ, НБУ, аудиторів, рейтингових агентств, за процедурою «due diligence».

провідний економіст відділу аналізу та планування бізнесу УПА

Назву компанії приховано

Банки

3 роки 7 місяців

11.2007 - 06.2011

прогнозування фін.результату; розрахунок й аналіз фін.-екон. показників; підготовка відповідей на запити, звітів, аналітичних та презентаційних матеріалів керівництву; участь в формуванні Бізнес-плану, аналіз та контроль виконання його показників філіями, структурними підрозділами

головний економіст відділу економічного аналізу Департаменту економічного аналізу та управління екон

Назву компанії приховано

Банки

1 рік 5 місяців

05.2006 - 10.2007

розрахунок, аналіз доходів, витрат та фін.-екон. показників Банку; прогнозування фін результату; підготовка відповідей на запити НБУ та аудиторів; постановка ТЗ для програмістів; написання наказів та положень.

старший бухгалтер-контролер відділення

Назву компанії приховано

Банки

2 роки 1 місяць

04.2004 - 05.2006

координація і контроль роботи бухгалтерів-операціоністів, підготовка угод та довідок клієнтам, відкриття рахунків фіз. та юрид. особам, інвентаризація рахунків, виконання обов'язків директора відділення в разі його відсутності.

бухгалтер-операціоніст відділення

Назву компанії приховано

Банки

1 рік 5 місяців

11.2002 - 04.2004

обслуговування клієнтів (фізичних та юридичних осіб) за усіма видами банківських операцій з наступним формуванням бухгалтерських проводок.

Навчалась в 1 закладі

Київський національний університет технологій та дизайну

«Економіка і підприємництво", диплом (з відзнакою) магістра з економіки

Киев, 2002

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Володію комп'ютером на рівні досвідченого користувача: Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Paint), програми на базі Oracle, PL/SQL Developer, IT-Enterprise, Google Docs.

Особисті якості

Аналітичний склад розуму, відповідальність, старанність, скрупульозність, швидко навчаюсь новому, порядність, доброзичливість, креативність, організаторські здібності, шкідливих звичок немає.

Анонімний пошукач

Керівник напрямку, заступник начальника, головний економіст-аналітик

Київ

50 000 грн.

44 роки

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому