Працювала в 4 компаніях   8 років 7 місяців

Медицина та Охорона здоров'я, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Старший бухгалтер

Київський філіал ТОВ "ЕКОДНІПРО

Медицина та Охорона здоров'я

1 рік 7 місяців

11.2022 - до теперішнього часу

Стандартні обов'язки головного бухгалтера. Але оскільки це філіал, то посада - старший. Ведення всіх ділянок обліку від оприходування товарів та матеріалів до складання бухгалтерської та управлінської звітності.Нарахування та виплата заробітної плати (як за окладами, так і по відрядно-преміальній формі), нарахування відпусток, компенсацій, допомоги по тимчасовій непрацездатноств. Підготовка та здача звітів, пов'язаних з діяльністю на цій дялянці обліку.Ведення кадрового обліку в повному обсязі.Досягнення - відшліфувала вміння зосереджуватись в любого ступеня стресових ситуаціях. Набула навичку не дивуватись розбіжності між поставленими задачами та вимогами звітувати "пост.фактум" (простими словами - бути завжди напоготові подати фінансову інформацію)

Главный бухгалтер

Міська ресторація

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 3 місяці

05.2020 - 08.2022

Стандартні обов'язки єдиного бухгалтера в НоReKa. (прихід, технологічні карти, калькуляції, РРО, каса, банк, зп і багато іншого)
Повне ведение 3-х ФОПів 2 і 3 группи та кількох ТОВок. Від первички до здачі звітності. Работа в 1С, електронних кабинетах, клієнт - банк і т.п.. Як доп.обовязок - ведення кадрового обліку підприємства в повній мірі.

Единственный бухгалтер

Комплекс відпочинку", Зелений мис"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки

02.2017 - 02.2020

Прийом оплати від адміністраторів готелю та ресторану та проведення їх у 1С, робота з терміналами, РРО, ведення книг КУРО, інкасація, дотримання чіткої відповідності готівки у касі з касовими звітами, дотримання ліміту каси. Видача авансів, з/плати, підзвітних коштів. Проведення інвентаризацій. А також відповідальність за облік робочого часу, кадровий облік та ін. Досягненнями можу вважати підвищення рівня комунікабельності, стійкості до стресів, роботи в режимі багатозадачності.

Касир - администратор

Реабилитаційний центр "Сосни" та ГРК "Сосновель" (сеть клиник VIVA)

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 2 місяці

08.2015 - 10.2017

Прийом оплати гостей готелю та гостей ресторану, внесення їх у програми ПроГотель та R-Cuper, робота з касовими апаратами, робота з терміналами та готівкою у великих обсягах, ведення книг КОРО. Видача авансів та з/плати, робота в системі заявок (як альтернатива авансовим звітам). Робота в 1С (вся робота в програмах ПроГотель, R-Cuper, Доктор Елекс відображається та контролюється в 1С). Облік надходження товарів, інвентаризація складу та бару. Оформлення прийому та звільнення працівників. Допомога адміністраторам (заселення, виселення, бронювання та ін.)

Ключова інформація

Маю досвід успішного керівництва колективом (від 5 бухгалтерів). Легко створюю позитивну робочу атмосферу в колективі. Вмію чітко та справедливо розподіляти обов'язки та делегувати завдання.
Маю досвід вчасної здачі звітів до контролюючих органів.
Володію комп'ютером на рівні досвідченого користувача. Вільно користуюсь програмами пакету Майкрософт Офіс, усіма інтернет-браузерами, поштовими клієнтами, маю досвід роботи в програмі 1С - бухгалтерія (УТП, УВП, BAS, CUP), R-кіпер, Прохотел, МедОблік, доктор Елекс.
Навичка роботи з банківськими виписками, грошовими знаками, у тому числі з валютою (15 років досвіду) - Розвинений, використовую в даний час.
Комунікабельність - поважне спілкування з гостями та пацієнтами (20 років досвіду) - Вільно, використовую зараз.

Навчалась в 1 закладі

Одесский финансовый техникум

Фінансы і кредит

Одесса, 1983

Володіє мовами

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

О себе

Моєю метою є працювати з повною віддачею, але й отримувати гідну плату за свою працю.
Весела, проста в спілкуванні людина. Відповідальний, старанний працівник. Удова. Є дорослі дочка та син. Маю онучок).
Люблю готувати, пекти, шити, в'язати у вільний час.
Ціную порядність і чесність як у собі, так і в оточуючих. З людьми намагаюся бути завжди доброзичливою та уважною.
Вільно та грамотно володію як українською, так і російською мовою. Впевнений користувач ПК.У минулому працювала бухгалтером, адміністратором, начальником відділення зв'язку. Тепер хочеться допомагати дітям, бо щиро вважаю, що молодим зараз найважче.

Наталия

Бухгалтер, головний бухгалтер

Київ

Оболонський район, Подільський район

50 000 грн.

60 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому