Працювала в 5 компаніях   1 рік 11 місяців

Торгівля роздрібна / Retail, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Торгівля роздрібна / Retail

Кухар гарячого процесу

Осоння Карпати

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

01.2022 - 04.2022

приготування гарячих страв для шведськоі лінії в готелі .

Кухар універсал

Доставка еды

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

12.2020 - 03.2021

приготування веганських страв на доставку для офісних працівників і не тільки

Кухар кондитер

Latte coffee&desserts / Червоная И. С., ФЛП

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

07.2020 - 11.2020

приготування мусових тортів, бісквітних тортів, десертів та позицій з меню по тех картам

Кухар холодного процесу

Rukola

Торгівля роздрібна / Retail

8 місяців

09.2017 - 05.2018

приготування страв італійськоі кухні та десертів

Ключова інформація

Кондитер, кухар універсал, кухар гарячого процесу , кухар холодного процесу.
• Комунікабельність
• Знання італійської кухні
• Вміння працювати в команді
• Вміння швидко навчатися

Навчалась в 1 закладі

Національний університет "Києво-Могилянська академія"

ФПрН

Київ, 2017

Володіє мовами

Англійська

поглиблений

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Вероніка

Повар

Борислав

Готовий переїхати: Дрогобич, Трускавець

17 000 грн.

27 років

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 місяці тому