Працював в 4 компаніях   22 роки 10 місяців

Промисловість та Виробництво, Транспорт та Логістика, Будівництво

Начальник службы техподдержки и сервиса

ООО Мастер Сервис

Промисловість та Виробництво

6 років 3 місяці

11.2015 - 02.2022

Підтримка працездатності обладнання (ППО), організація роботи служби АГВ; складання графіків виконання робіт, табелювання (ЗКП) в 1С8; своєчасне забезпечення підприємства витратними матеріалами, питною водою, паливом (розрахунок необхідної кількості, контроль витрати, рахунки/накладні, звітність); ведення складу; регулярний огляд та ремонт систем життєзабезпечення; організація та контроль прибиральних робіт виробничих приміщень та прилеглої території; контроль за дотриманням правил пожежної безпеки, санітарної та трудової дисципліни; інвентаризація; звітність; проведення тендерів серед постачальників; документообіг.

Руководитель направления ГНБ

ООО «Харьковагроснаб»

Промисловість та Виробництво

4 роки 7 місяців

12.2010 - 07.2015

Презентація нової технології будівництва, організація робіт та керівництво об’єктами з прокладання нових і реконструкції існуючих підземних комунікацій. Пошук замовників, фінансовий контроль та матеріальне постачання об’єктів. Ведення первинної бухгалтерії. Складання дефектних актів, кошторисів, актів виконаних робіт, актів прихованих робіт, укладання договорів із замовниками та підрядниками. Списання матеріалів. Бюджетування.
Особисті досягнення: виведення на будівельний ринок Харківської обл. нової, прогресивної технології ДНБ, навчання персоналу та організація роботи новоствореного підрозділу з нуля.

Руководитель управляющей компании (outsourcing).

Ahlers Logistics Ukraine

Транспорт та Логістика

8 років 3 місяці

07.2002 - 10.2010

Управління логістичним комплексом, робота з орендарями, організація та контроль виконання будівельно-монтажних і ремонтних робіт, матеріальне постачання, ведення та облік технічної документації, сервісне обслуговування та ремонт підйомного і вантажно-розвантажувального обладнання, систем електро-, водо- і теплопостачання, організація клінінгових робіт та утримання прилеглої території. Організація проведення тендерів, укладання договорів із підрядними організаціями та контроль їх виконання. Ведення первинної бухгалтерії. Взаємодія із державними контролюючими органами. Укладання договорів з комунальними службами та контроль виконання зобов’язань щодо них. Розрахунок податків та обов’язкових платежів.
Особисті досягнення: організація ефективної управлінської та технічної системи життєзабезпечення логістичного комплексу.

ПРОРАБ. НАЧАЛЬНИК СТРОИТЕЛЬНО-МОНТАЖНОГО УЧАСТКА.

ФИНАНСОВО-СТРОИТЕЛЬНАЯ КОРПОРАЦИЯ (ФСК).

Будівництво

3 роки 4 місяці

02.1999 - 06.2002

Організація, технічне забезпечення та контроль виконання будівельно-монтажних робіт, монтажу металевих та алюмінієвих конструкцій від формування дефектного акту та обмірювальних креслень до здачі об’єкта в експлуатацію, складання проектно-кошторисної документації, розрахунок витратних матеріалів, актів виконаних робіт та списання матеріалів (КБ-2, КБ-3), видача нарядів та розрахунок заробітної плати робітників.
Особисті досягнення: досвід у сфері виробництва та монтажу алюмінієвих та металевих конструкцій, досвід виконання та здавання об’єктів в експлуатацію державним наглядовим та контролюючим органам на бюджетних об’єктах, управління кількома об’єктами та колективами одночасно.

Ключова інформація

Навички у сфері управління об'єктами комерційної нерухомості різного призначення, технічного забезпечення та постачання виробничого процесу підприємств; організації та керівництва будівельними, ремонтними та монтажними роботами. Бюджетування та планування діяльності підрозділів. Досвід роботи та керівництва персоналом у великих українських та іноземних компаніях. Вміння працювати з великим обсягом інформації та в умовах багатозадачності. Досвід спілкування з державними контролюючими та наглядовими органами. Ведення ділової та службової документації.

Навчався в 2 закладах

Харьковский государственный автомобильно-дорожный технический университет

Дорожно строительный. Инженер-строитель автомобильных дорог и аэродромов

Харьков, 1996

Харьковский электротехнический техникум

Техник-электрик

Харьков, 1989

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Свій розділ

Водійське посвідчення категорій В, D; Рівень володіння ПК: користувач (MS Office, Q-lik, Битрикс24, електронна пошта, PowerPoint, 1С8 (ЗУП, фінанси));
Рівень володіння іноземною мовою: технічна англійська;Наявність автомобіля.
Досвід водіння – з 1999 р.

Александр Оскарович

Начальник дільниці

Харків

53 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 4 тижні тому