Працював в 2 компаніях   10 років 11 місяців

Промисловість та Виробництво, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Менеджер по роботі з клієнтами: продаж, закупівлі, логістика, реклама

ТОВ “Лідерсітка”, ТОВ “Селід”, Київ, Одеса

Промисловість та Виробництво

9 років 4 місяці

09.2009 - 01.2019

Менеджер з закупівлі зернової продукції,

Зернотрейдер-елеватор(ФОП), Одеса

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 5 місяців

03.2007 - 08.2008

Ключова інформація

  • Маю поглиблені знання в різних галузях психології (реклами, гендерній, віковій, політичній, тощо.) Завдяки цим знанням можу вибрати ефективну стратегію в співпраці з клієнтами, співробітниками, представниками інших організацій, створити ефективну рекламу, скорегувати корпоративну етику, розуміти як правильно мотивувати кожного для досягнення результату.
  • Готовий працювати понаднормово для досягнення результатів для компанії.
  • Вільно володію ПК, вмію працювати в офісних, текстових, дизайнерських програмах, електронних таблицях та базах даних, 1C, Excel, CRM, CMS, графічних та мультимедійних редакторах (фото і відео монтаж), соціальних мережах, месенджерах, файлових менеджерах. Вмію встановлювати та налаштовувати операційні системи та системи для віддаленого доступу.
  • Знайомий з роботою логістичних сайтів, сайтів органів державної влади, реєстрів, соціальних мереж. Створював свої сайти, форуми, брав участь в розробці та налагодженні різних цифрових продуктів (сайтів, програм, ігор).
  • Мав підробітки: продавця, експедитора, менеджера, логіста, ріелтора, торгівця на інтернет-ресурсах, технічного редактора, дизайнера та верстальщика друкованих видань, консультанта з юридичних питань, соціального консультанта, психолога, психоаналітика.
  • Додатково вивчав право в ВМУРоЛ "Україна" з вересня 2006р. по лютий 2007р. (1рік 5 місяців). Підвищую свою кваліфікацію в сферах своєї діяльності, цікавлюсь науковими розробками та публікаціями, новітніми технологіями.
  • Стратегічно мислю, вмію планувати діяльність на далеку перспективу, аналізувати ризики та стратегії їх недопущення, вмію чітко і зрозуміло висловлювати свої думки. Маю підвищену стресостійкість в критичних ситуаціях. Маю високу емпатію. Вмію прогнозувати майбутні тенденції, створювати з "0" нові напрямки та стратегії діяльності.
  • Спокійний, цілеспрямований, відвертий, тактичний, комунікабельний.

Від нової роботи очікую:

  • Досягнути цілей компанії по фінансам, розвитку, репутації. Проаналізувати та розвинути існуючі напрямки діяльності, створити нові напрямки і стратегії розвитку компанії. Налаштувати або покращити співпрацю команди для досягнення спільного результату компанії.

Навчався в 2 закладах

ВМУРоЛ “Україна”

Факультет психології, психолог

Киев, 2012

Національний університет харчових технологій

Механічний факультет, Інженер-конструктор

Киев, 2007

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

IT технології

2022

  • - Пройшов курси: Марафон GoIT з верстки та CSS, Марафон GoIT з 4 IT професій(дизайн, верстка, тестування, Project Manager, Марафон GoIT з QA тестування.

Право

Киев, 2007

  • Додатково вивчав право в ВМУРоЛ "Україна" з вересня 2006р. по лютий 2007р. (1рік 5 місяців). Підвищую свою кваліфікацію в сферах своєї діяльності, цікавлюсь науковими розробками та публікаціями, новітніми технологіями.

Гліб

Менеджер з продажу, з логістики (віддалено)

Київ

19 900 грн.

36 років

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 місяці тому