Працював в 2 компаніях   21 рік 9 місяців

Будівництво, Промисловість та Виробництво

Економіст

ТОВ"ПРОГРЕС ДЕВЕЛОПМЕНТ КОМПАНІ"

Будівництво

1 рік 8 місяців

09.2021 - 05.2023

Економіст.Економіст заводу "Семікс Бетон". (Робив товаро-транспортні накладні та звіти про реалізацію продукції).

економіст-бухгалтер

ПрАт"Рівнеазот"

Промисловість та Виробництво

19 років 11 місяців

05.2000 - 04.2020

з 05.2000 по 04.2020 (19 років 11 місяців)ПрАТ "Рівнеазот", Рівне (Хімічна промисловість, фармацевтика)З 2000р. по 2003р. бухгалтер бухгалтерії відділу обліку собівартості підприємства ПрАт"Рівнеазот".(Вів 9 журнал-ордер, виставляв рахунки за комунальні послуги для фірм, які знаходились на території підприємства.)З 2003р.по 2004р.касир ВККФ"Олеся".(вів касу фірми, щодня здавав виручку в банк). З 2004р. по 2005р.-оператор пк. фірми "Юрист-Чорнобиль".(Робив документи на тендера, виконував вказівки керівника.). З 2005р.по 2009р.економіст відділу центрального бюро економіки, економіст цеху ПрАт"Рівнеазот".(Працював економістом допоміжних цехів підприємства, робив розрахунок ФОП по допоміжних цехах , кошториси витрат по цехах, робив бюджетування допоміжних цехів підприємства в 1с.бухгалтерія, приймав участь в інвентаризаціях цехів підприємства.). З 2009р. по 2020р. бухгалтер бухгалтерії (відділ обліку основних фондів і матеріальних цінностей) ПрАт"Рівнеазот".(Здійснював прийом прихідних та розхідних документів з центральних складів підприємства, робив довіреності, здійснював перевірку оборотно-сальдових відомостей по центральних складах, основних та допоміжних цехах підприємства, приймав участь у проведенні інвентаризації на центральних складах і в основних і допоміжних цехах підприємства).

Ключова інформація

бухгалтер відділу собівартості підприємства, касир фірми, оператор пк, економіст центрального бюро економіки підприємства, економіст цеху, бухгалтер бухгалтерії відділу обліку основних фондів і матеріальних цінностей підприємства.

Навчався в 2 закладах

"МІПО". Міжгалузевий інститут післядипломної освіти

Облік і аудит. Економіст

Рівне, 2000

Рівненський державний сільськогосподарський технікум

Облік і аудит . Бухгалтер.

Рівне, 1997

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

1с.бухгалтерія

Рівне, 2003

Додаткова інформація

Компьютерные навыки

Microsoft work, microsoft excel,1c бухгалтерія, інтернет.Володіння пк. microsoft work, microsoft excel, 1с бухгалтерія, рубікон.

Вмію/можу працювати з великими об'ємами інформації.

Свій розділ

.Володіння пк. microsoft work, microsoft excel, 1с бухгалтерія, рубікон.

Аналітичний склад розуму,пунктуальний,відповідальний.3-я група . Інвалід з дитинства. ДЦП. Шукаю роботу оператора пк,економіста, кур'єра, діловода.Можу працювати в сфері : допомога людям, готовий до відряджень.

Павло Петрович

Оператор пк

Рівне

46 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 11 годин тому