Працювала в 1 компанії   1 рік 1 місяць

Торгівля роздрібна / Retail

Кухар гарячого цеху

VARUS

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік

12.2023 - до теперішнього часу

  • Приготування страв на гарячій кухні
  • Підтримка чистоти на робочому місці
  • Контроль за якістю і свіжістю інгредієнтів
  • Взаємодія з іншими відділами кухні
  • Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
  • Гарантування безпеки харчових продуктів
  • Замовлення та прийом продуктів
  • Ключова інформація

  • Вміння працювати в команді
  • Вміння швидко навчатися
  • Кухар у супермаркет
  • Комунікабельність
  • Кухар гарячого процесу
  • Навчалась в 1 закладі

    Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара

    Харчові технології. Виробництво та технології

    Днепр, 2021

    Ірина Віталіївна

    Повар

    Дніпро

    25 000 грн.

    31 рік

    Активно шукає роботу

    повна зайнятість

    Характер роботи: позмінна робота

    Оновлено 1 тиждень тому