Працювала в 8 компаніях   12 років 10 місяців

Транспорт та Логістика, Торгівля роздрібна / Retail, FMCG, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Телекомунікації / Зв'язок

Менеджер з логістики

ТОВ Украгроальянс

Транспорт та Логістика

4 роки 1 місяць

11.2019 - 12.2023

Облік вантажних машин, завантаження та вивантаження, облік в 1:С, створення рахунків,актів, додаткових угод, надходжень на підставі вивантажених машин, робота з реєстрами, формування ТТН, розподіл вантажу між компаніями-перевізниками. Робота з реєстрами, підготовка документів до податкової перевірки тощо.

Заступник керівника відлілу збуту (VIP клієнти))

С.К.С., ООО

Торгівля роздрібна / Retail

6 місяців

02.2019 - 08.2019

ТОВ С.К.С., Київ (Дистрибуція та продажі)Проведення повернень, переоцінок, обробка заявок від ВІП клієнтів у програмах EDI, EXIT, 1: C (УДК), повідомлення про відвантаження, створення рахунку - фактури в програмах EDI, EXIT, 1: C (УДК), коригування замовлень, звірка взаєморозрахунків з контрагентами, затвердження документів у програмі 1:С. Підготовка рейсів до відвантаження, прийняття рейсів за фактом прибуття, створення реєстрів документів, робота зі звітами з продажу, взаємодія із складом.

Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних

С.К.С., ООО

Торгівля роздрібна / Retail

2 місяці

05.2018 - 07.2018

Прийом, обробка заявок на продукцію від контрагентів у програмах: 1: С, EDI, EXIT. Обробка рейсів, контроль водіїв, коригування документів, витяг повного пакету документів на доставку. Введення нових позицій у 1:С.

Логіст

Фабрика Бакалейных Продуктів, ТОВ

FMCG

7 місяців

10.2017 - 05.2018

Прийом та обробка заявок від контрагентів, планування виробництва. Аналіз складських залишків (сировина, готова продукція), замовлення транспорту, розміщення заявок на доставку на сайтах перевізників. Формування плану завантаження піддонів.

Спеціаліст з логістики

КПД

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

3 роки 4 місяці

04.2012 - 08.2015

Закупівля обладнання в імпортних постачальників, робота з інвойсами іноземних постачальників.Аналіз дефіциту складу.Контроль складських залишків, формування замовленнь виробництва, згідно потреб виробництва, складання аналітичних звітів, робота з великою кількістю номенклатури. Пошук, прорахунок та замовлення транспорту.

оптимізація логістичних процесів (склад, транспорт)-Організація та контроль роботи логістичного складу (аутсорсинг)-робота з первинною документацією, управління запасами в розрізі статистики та планів продажів-оперативний облік (1С, Справа Про),-закупівлі, заявки, аналіз дефіциту, робота з рекламаціями.

спеціаліст зі складскої логістики

ЗАО «Телесистеми України»

Телекомунікації / Зв'язок

2 роки 2 місяці

06.2008 - 08.2010

Переміщення товарів на торгові точки та регіональні склади. Первинна бухгалтерія (надходження товарів та послуг, реалізація товарів та послуг ціноутворення.) Ведення та облік технічної документації (пакінг-листи, інвойси),штрихкодування, сканування в базу 1:С, кодування товару, складання актів невідповідності, контроль залишків товару на транзитних складах. Організація відправок вантажу зовнішнім перевізником, комплектація номенклатури, прийом, повернення товару з торгових точок та регіональних складів, професійна співпраця з відділами прямого, непрямого продажу, розвитку термінального обладнання, групою з впровадження систем управління ресурсами підприємства.

Закупівлі, проведення інвентаризацій, формування звітів про залишки ЦС (центрального складу), робота з серійним та не серійним товарамиu, специфікація та деталізація поставок ТМЦ.

Офіс-менеджер, асистент логіста

ДП «Рідна марка»

Торгівля роздрібна / Retail

2 місяці

06.2007 - 08.2007

Впровадження нових технологій та схем у роботі складу (адресна політика розподілу товару на складі, організація проведення інвентаризацій та облік залишків у базі 1:С 7.7)- Ведення реєстрів бухгалтерських документів, рух грошових коштів, звіти за рахунками, розрахунок та розподіл маршрутів, прийом від експедиторів документів, обробка первинної документації, коригування документів з розвезення товарів, контроль та ведення документообігу- ведення руху товару по складу- Спілкування з клієнтами, надання консультацій торговому персоналу

кладовщик складського відділу : кладовщик скла

ООО «ЕВРОСЕТЬ

Телекомунікації / Зв'язок

1 рік

06.2006 - 06.2007

Контроль приймання за кількістю та якістю товару- прийом товару від постачальників- Завантаження накладних із SAP- Перевірка товару на якість та кількість- Складання актів невідповідності- Складання реєстрів для відвантаження- Складання звітів щодо постачання- переміщення товарів на торгові точки - регіональні склади- контроль над регіональними складами- Віртуальне оприбуткування та переміщення товару прямого постачання на торгові точки- прийом відписок з торгових точок- Професійна співпраця з відділами розподілу, доставки та закупівлі

Складський облік (витрата, парафія, пересорт)- Проведення інвентаризації- формування звітів про залишки ЦС (центрального складу)- Робота з серійним та не серійним товаром.

Ключова інформація

Здібності до міжособистісного ділового спілкування; організація та планування робочого часу; уважність до дрібниць; аналізаторські здібності, необхідні знаходження варіантів вирішення проблемних ситуацій; прояв гнучкості; управлінські навички навички ділового лідерства.

Навчалась в 2 закладах

Академія праці, соціальних відносин і туризму

Менеджмент

Киев, 2019

НАУ ІЄК

Товарознавство та комерційна діяльність

Украина,Київ, 2004

Володіє мовами

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Партнер Плюс

Київ, 2018

Диплом "Косметолог эстетист по обличчу та тілу"

Національний Авіаційний Інститут

Київ,Україна, 2011

Институт після дипломної освіти

За програмою "Бухгалтерсткий облік та аудит"

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Впевнений користувач ПК: 1С, Підприємство 8.1/7.7 (Торгівля + Склад), 1C Підприємство 8:3 ( Виробництво), ПРО, WORD, EXCEL, Comarch EDI, Exite Evolution, SPOT, Грейн тощо.

Особисті навички

Орієнтованість на результат, цілеспрямованість, відповідальність, комунікабельність, пунктуальність, швидко навчаюсь новим технологіям та схемам роботи.

Захоплення та інтереси

Психологія тощо.

Мета

Знайти цікаву роботу в компанії з подальшим розвитком, та вдосконалення, з гідною оплатою праці.

Руслана Володимирівна

Логістика - склад / закупівля/ менеджер-управитель

Київ

35 000 грн.

45 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Оновлено 4 години тому