Працював в 5 компаніях   6 років 10 місяців

FMCG, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення, Торгівля роздрібна / Retail

Керівник відділу продажу

Piel Cosmetics

FMCG

6 місяців

12.2023 - 06.2024

Робота з командою
Аналітика продажів
Розробка промо
Аналітика промо
Аналітика конверсій
Розробка стратегій на відділ продажів
Щотижневі наради
Навчання продажів команди
Проведення переговорів з дистрибьюторами
Робота з B2B та B2C
Розширення асортименту що купують
Збільшення середнього чеку

Керівник відділу розвитку

Sister's Aroma

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 1 місяць

06.2021 - 07.2022

На позиції фахівця із залучення великого та середнього бізнесу мною було вивчено ринок, вироблено стратегію роботи з бізнесом на постійній основі, що, у свою чергу, дало результат у вигляді великих контрактів (1,5 млн. грн, 1,8 млн. грн, 2, 5 млн. грн., співпраці з топовими компаніями України, такими як: Київстар, Nestle, Greenville, Backstage. Таким чином мною було досягнуто високого ККД у вигляді отримання фінансів та конвертації потрібного сегменту клієнтів для самої компанії.

Паралельно займав позицію Керівника відділу розвитку бренду у СНД, Європі, Азії, ПД. та ПН. Америки. За період роботи було вивчено основи ЗЕД, основну дозвільну документацію (ISO, EURO 1 тощо), опрацьовано стратегію роботи дистриб'юторів, що покривають певну країну. Впроваджено та юридично закріплено всі правила роботи з дистриб'юторами. Підписано договори з транспортними компаніями, які мають ліцензії на перевезення товару. Ведення переговорів, спілкування із потенційними партнерами.

Регіональний керівник

"Coral Travel"

Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення

2 роки 10 місяців

05.2017 - 03.2020

На посаді гіда у 2017 р. став одним з найкращих продавців турів у регіоні Бодрум. Протягом 7 місяців збільшив продажі турів, сформував та успішно реалізував моделі продажів комплексних турів, за що у 2018р. було переведено на посаду керівника регіону у м. Кушадаси, де продовжив реалізовувати розроблені моделі продажів. На посаді керівника керував роботою близько 25 гідів, а також був відповідальним за всю логістику туристів, їх переміщення в екскурсійних програмах, покриття страхових випадків, трансфер до аеропорту. Ніс відповідальність за злагоджену роботу партнерів, спілкувався із субпідрядниками безпосередньо для більш швидкої та ефективної комунікації та успішної роботи компанії. Систематично проводив збори з підлеглими для покращення якості продажу та посилення клієнтоорієнтованості в техніках продажів, підтримував бренд компанії на високому рівні. У період моєї роботи регіон приносив значний прибуток компанії.

Керуючий в оптовій та роздрібній торгівлі

ТОВ"Curaprox"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік

05.2016 - 05.2017

Був ініціатором роздрібної торгівлі продукції в ТЦ. Склав та успішно реалізував бізнес-план з розміщення продукції у ТЦ "Gulliver" як окремого «острівця». Під моїм кураторством цей «острівець» з третього місяця почав приносити прибуток. Навчав продавців технікам продажів, роботі з покупцями, зокрема з урахуванням психології поведінки покупців.

Продавець консультант - комірник

Delta Sport / Делта Спорт

Торгівля роздрібна / Retail

10 місяців

12.2012 - 10.2013

Сформував стратегію збільшення продажів товарів, протягом 6 місяців роботи продавцем-консультантом став лідером з планових продажів і систематично перевиконував план.

Ключова інформація

Професійні якості: великий досвід ведення переговорів, досвід управління людьми та навчання персоналу, досвід стратегічного планування, здатність генерувати та приймати нестандартні управлінські та креативні рішення, вміння делегувати та контролювати повноваження, вміння планувати та прогнозувати, вміння переконувати.

Особисті якості: ініціативність, комунікабельність, стресостійкість, організаторські здібності, логічне мислення, прагнення інновацій, здатність до ризику, зібраність, відповідальність, цілеспрямованість.

Навчався в 2 закладах

Академія рекреаційних технологій та права

Факультет туризма

Луцк, 2021

НПУ ім. Драгоманова

Політологія і право

Киев, 2015

Володіє мовами

Англійська

середній

Німецька

базовий

Російська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Турецька

базовий

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Сергій Олександрович

Комерційний директор

Київ

30 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 дні тому