Працював в 2 компаніях   15 років 6 місяців

Промисловість та Виробництво

менеджер СБ

МЕТІНВЕСТ

Промисловість та Виробництво

14 років

02.2008 - 02.2022

2000 – начальник ремонтної служби Механоскладальний цех №2 ВАТ «Ясинуватський Машинобудівний Завод»;2002 – енергетик Ливарного цеху ВАТ «Ясинуватський машинобудівний завод»2004-2006 заступник начальника з технічної підготовки Ливарного цеху ВАТ «Ясинуватський машинобудівний завод»;2006 – 2017р.р. провідний (головний) спеціаліст – начальник бюро відділу економічної безпеки УБ ЗАТ «Макіївського Металургійного Комбінату», ПАТ «Єнакіївського Металургійного Заводу», ПАТ «Запоріжсталь»;2017р. - 2022р. ¬ менеджер відділу економічної безпеки об'єкта ПАТ «Запоріжсталь» ТОВ «Бізнес Сек'юріті Груп» м. Київ. З червня 2023р. реіональний менеджер СБ ТОВ "КОМФІ ТРЕЙД" м. Дніпро. З вересня 2023р. начальник управління економічної безпеки ТОВ "КОМФІ ТРЕЙД" м. Дніпро. На даний час працюю начальником СБ на підприємстві котре продає технічні, та природні гази і їх суміши в м. Дніпро.

Керівництво колективом у виробництві, проводив збут ТМЦ підприємств, проводив конкурентне опрацювання, брав участь у перевірках контрагентів, учасник тендерних комітетів, технічних нарад, переговорів, договірних компаній, комісійних перевірок Актів виконаних робіт/послуг, товарно-матеріальних цінностей, проведення інвентаризацій проектної документації та інших технічних та фінансових документів для виявлення та запобігання схемам розкрадання грошових та матеріальних коштів підприємств. Проведення передкваліфікацій підприємств, перевірка кандидатів при прийомі на роботу, знання та застосування інформаційної безпеки для запобігання витоку фінансової та службової інформації; проведення службових розслідувань, участь у реалізації проекті системи відеоспостереження та СКУД на виробничих об'єктах. Розкриті і завтрачені на сотні мільйоні гривень схеми розкрадань.

Керевник СБ

МЕТІНВЕСТ

Промисловість та Виробництво

15 років 5 місяців

09.2006 - 02.2022

Ключова інформація

Керівництво колективом у виробництві, проводив збут ТМЦ підприємств, проводив конкурентне опрацювання, брав участь у перевірках контрагентів, учасник тендерних комітетів, технічних нарад, переговорів, договірних компаній, комісійних перевірок Актів виконаних робіт/послуг, товарно-матеріальних цінностей, проведення інвентаризацій проектної документації та інших технічних та фінансових документів для виявлення та запобігання схемам розкрадання грошових та матеріальних коштів підприємств. Проведення передкваліфікацій підприємств, перевірка кандидатів при прийомі на роботу, знання та застосування інформаційної безпеки для запобігання витоку фінансової та службової інформації; проведення службових розслідувань, участь у реалізації проекті системи відеоспостереження та СКУД на виробничих об'єктах.

Навчався в 2 закладах

Харківська Національна Академія Державного Управління при Президентові України.

магістр державного управління.

Харьків, 2014

Донецький Державний Техничний Універсітет

электро - механика

Донецьк, 1999

Курси, тренінги, сертифікати

Сертификат

Макеевка, Донецкая область, 2009

Пройшов навчання щодо підвищення кваліфікації «Кошторисної справи на тему: система оформлення договірних відносин у будівництві, методика складання кошторисної документації щодо використання програмних комплексів при міністерстві освіти науки, молоді та спорту України Донбаська Національна Академія Будівництва та Архітектури у м. Макіївка. (2010р.).Семінари: «Актуальні питання практичного застосування нових нормативних документів під час складання та перевірки кошторисної документації на будівництво та ремонт основних фондів підприємств» при Асоціації кошторисних програм України м. Дніпропетровськ. (2012р., 2013р., 2014р., 2015р., 2016р., 2017р.);Семінар "Внутрішній аудит системи економічної безпеки" м. Алушта (2012 р.), м. Запоріжжя. (2013р.).

Додаткова інформація

Водительское удостоверение

Автотранспортом і посвідченням водія володію.ПК: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, кошторисні програми: АВК-5, АКР-2, Будівельні технології.Захоплення: спорт (футбол). Особисті якості: здатність керувати колективом, бути лідером, комунікабельність, уміння вести переговори з державними службовцями, місцевими органами, менеджерами середнього рівня та топ-менеджерами, клієнтами підприємств для досягнення сформованих цілей та завдань, аналітичні здібності, відповідальність, акуратність. Вважаю за краще активний відпочинок на природі, технічну та пізнавальну літературу.

Николай

Керівник СБ

Київ

48 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 4 дні тому