Працював в 1 компанії   3 роки 1 місяць

Інше

cg artist

AGaming+

Інше

2 роки 11 місяців

02.2018 - 01.2021

Цікавлюся іграми і всім, що пов'язано і розробкою та створенням ігор. Швидко навчаюсь новому. Швидкість роботи так само на рівні. Вмію створювати моделі за кресленнями та референсами. Вмію працювати у команді. Об'єктивно сприймаю критику. Уважність до деталей, відповідальність, вміння розуміти і точно дотримуватися інструкцій керівництва. Вміння працювати з великим обсягом інформації, перемикатися між поставленими завданнями. Націленість на результат, бажання зростати та розвиватися.

Ключова інформація

Навички роботи з комп'ютеромЯ володію на впевненому рівні такими програмамиAutodesk Maya (моделювання Highpoly, Mid poly, Lowpoly моделей, коректна UV розгорткою, запікання карт AO, Normal map. Базові навички у створенні ріг та анімації.)Substance Painter (текстуринг, запікання карток з Highpoly)Adobe Photoshop (текстуринг, запікання карт AO, Normal map у Quixel suite)Marmoset Toolbag (рендер, запікання карт AO, Normal map)Також володію програмами:Autodesk 3DsMax (базові знання програми)ZBrush (базові знання програми)Uniti (базові знання програми)

Курси, тренінги, сертифікати

ARTCLUB: Курсы компьютерной 3D графики.

Киев, 2017

Проходив курси- Стандарт, Професіонал, Текстуринг, Скульптинг, Риг та анімація в Академії ARTCLUB. Сертифікати у наявності!

Додаткова інформація

Посилання на мої роботи

https://sketchfab.com/odin.takoy1989

Вадим Владимирович

Cg artist (3D художник)

Київ

40 000 грн.

34 роки

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому