Працював в 3 компаніях   10 років 8 місяців

Транспорт та Логістика

механік

ТОВ "Спринтер Центр"

Транспорт та Логістика

2 роки

06.2022 - до теперішнього часу

Контроль технічного стану, випуск на лінію, контроль маршрутів, пробігів, витрат пального. Організація та контроль проведення ТО та ремонтів,замовлення запчастин,та їх списання, заключення Договорів з контрагентами, ведення транспортної документації,та проведення інструктажів.

Керівник МТП і АП

ТзОВ"Захід-Агро МХП"

Транспорт та Логістика

3 роки 6 місяців

10.2016 - 04.2020

Організація роботи транспортного відділу,випуск ТЗ в технічно справному стані на маршрут,оформлення подорожніх листів,ведення облікової документації в 1С, планування та конроль маршрутів по GPS,замовлення запчастин,організація та контроь проведення планових ремонтів та технічного обслуговування,заключення договорів з контагентами на сервісне обслуговування та ремонт.Формування експлуатаційного бюджету автопарку. Контроль за дотриманням водіями правил експлуатації транспортних засобів,техніки безпеки та правил охорони праці. Контроль та організація проведення щорічного огляду ТЗ, а також дотримання термінів страхування,оформлення страхових випадків.

Начальник транспортного відділу регіонального структурного підрозділу

ТзОВ "Торгова Компанія "Мегаполіс Україна"

Транспорт та Логістика

4 роки 11 місяців

07.2011 - 06.2016

Випуск на маршрут транспортних засобів,видача та ведення звіту по шляховим листам,контроль за дотриманням своєчасного проходження щорічного технічного огляду,планового технічного обслуговування транспорних засобів,контроль використання паливо мастильних матеріалів згідно затвержених норм списання, створення маршрутів доставки ТМЦ, конроль дотримання термінів страхування, оформлення страхових випадків, організація та контроль виконання проведення поточних ремонтів, ведення обігу та списання запчастин, контроль за дотриманням водіями правил експлуатації ТЗ,техніки безпеки та правил охорони праці.

Ключова інформація

Автоперевезення

Навчався в 1 закладі

Миколаївський сільськогосподарський інститут

Механізація сільського господарства

Миколаїв, 1996

Олександр

Начальник транспортного відділу

Львів

15 000 грн.

56 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому