Працювала в 2 компаніях   3 роки 4 місяці

Торгівля роздрібна / Retail, АПК (Агропромисловий комплекс)

Диспетчер

Епіцентр К

Торгівля роздрібна / Retail

3 роки

09.2021 - до теперішнього часу

Планування, організація, контоль перевезень вантажів автомобільним транспортом по Україні.(Тент/Реф)Розробка оптимальних маршрутів доставки вантажів, взаємодія з базами та складами по координації завантажень та вивантажень транспорту.Моніторинг по системі GPS пересування автомобілів по заданим маршрутам.Контроль доставки грузів.Робота з тендером по заявках на перевезення з діючими замовниками транспорту та пошук нових вантажоперевізників та власників вантажу.Прийом та опрацювання шляхової документації після виконання рейсу. Контроль пробігу. Робота в програмах 1С, Yard, Cargo, Cuguar, UaGps.Складання звітності для керівництва по використанню власних та найманих транспортних засобів, виконанню плана завантажень. Кількість автомобілів - 230.

Диспетчер

Ukrlandfarming PLC

АПК (Агропромисловий комплекс)

2 місяці

01.2021 - 03.2021

Прийом та реєстрація вхідної пошти, перевірка правильності заповнення документів (шляхових листів та додатків), наявність ттн, зв'язок з водіями.

Ключова інформація

Вдосконалений користувач ПК, робота в програмі Office Microsoft, пошта, мобільні додатки, Lardi, Della. Швидко набираю текстові повідомлення.

Навчалась в 1 закладі

Білоцерківський національний аграрний університет

Технолог виробництва та переробки м'яса і молока

Белая Церковь, 2016

Курси, тренінги, сертифікати

Автошкола "Автогід"

Белая Церковь, 2017

Гарно володію автомобілем

Додаткова інформація

Мої переваги

Відповідальна, швидко ловлю нову інформацію, стресостійка та комунікабельна.

Дуже полюбилася робота в даному напрямі, логістика, диспетчеризація, люблю автомобілі, комунікації та все, що з цим пов'язано. Добре орієнтуюсь по мапі України, в кілометражах. Хочу вчитися новому, бути корисною та працювати на результат. Якщо ви візьмете людину без великого досвіду і навчите – результат не змусить себе довго чекати.Шкідливих звичок та проблем не маю. Повністю готова віддаватися роботі.

Також готова до відряджень та роботи з наданням житла.

Вікторія Євгеніївна

Диспетчер-логіст

Біла Церква

Готовий переїхати: Київ

25 000 грн.

30 років

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, позмінна робота

Оновлено 6 місяців тому