Працювала в 5 компаніях   24 роки 1 місяць

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля роздрібна / Retail, Автомобільна промисловість та Автобізнес

Маркетолог

Мережа ресторанів "Самобранка", Київ

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 1 місяць

04.2018 - 05.2021

Розробка комплексної стратегії просування компанії онлайн і офлайн. (побудова та підтримка іміджу).Маркетингові дослідження, аналіз конкурентного середовища. Розробка сувенірної продукції і будь-якого виду поліграфії, складання технічних завдань (ТЗ), підготовка текстів для рекламних матеріалів (каталогів, буклетів, листівок, комерційних пропозицій). Генерація контенту та написання унікального тексту, адаптація під формати соціальних мереж.Складання контент-плану.

Ведення облікових записів в соц. мережах.Налаштування та ведення рекламних кампаній з таргетованої реклами у соціальних мережах, Google ADS.Модерація коментарів, відповіді на запитання та повідомлення користувачів (в т.ч. робота з негативом).Написання статей, адміністрування сайту.

Менеджер з реклами та PR

ЧТУП " ПримаБотті", Мінск

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 5 місяців

01.2015 - 06.2017

Розробка та реалізація PR-стратегії компанії;просування бренду компанії на ринку;формування плану PR-активності;робота з соціальними медіа написання та розміщення статей, прес-релізів, новин, інтерв'ю та офіційних повідомлень у ЗМІ та на сайті компанії;розробка та замовлення рекламно-інформаційних матеріалів, поліграфії та сувенірної продукції;моніторинг конкурентного середовища;організація заходіваналіз та оцінка ефективності PR-кампаній.

Директор

ЧТУП АренМир Мінск.

Торгівля роздрібна / Retail

9 місяців

03.2014 - 12.2014

Управління торговим процесом ТЦ ведення документообігу, організація та забезпечення високого рівня обслуговування покупців, формування лояльності клієнтів, повний цикл управління персоналом магазину. Побудова ділових комунікацій зі структурними підрозділами офісу, спрямованих на результативне вирішення питань компанії.

Специалист по маркетингу

"РАПА Маркетинг" ООО, Мінск

Торгівля роздрібна / Retail

4 місяці

12.2013 - 04.2014

Організація робіт із продажу рекламних площ торгових центрів, ведення переговорів, укладання угод.Розробка стратегії збільшення продажів, здійснення заходів щодо активних продажів, залучення нових клієнтів та партнерів до співпраці.Розробка та контроль стандартів рекламних носіїв, пошук та впровадження нових рекламних місць – презентації, прайси, комерційні пропозиції.Узгодження зовнішніх та внутрішніх вивісок магазинів орендарів, макетів та рекламного обладнання, контроль розміщення.Взаємодія з менеджерами з питань промо-активності.

Провідний спеціаліст з реклами

"Торговий Мір- "Кольцо" ЗАО, Мінск

Автомобільна промисловість та Автобізнес

17 років 3 місяці

07.1995 - 10.2012

Розробка та реалізація PR-стратегії.Планування та здійснення маркетингових комунікацій. Організація різних публікацій, написання новин, прес-релізів та пострілізів, а також їх поширення.Організація та проведення іміджевих заходів;Аналіз проведених заходів, PR кампаній та PR публікацій, складання звітності;Пошук та залучення Спонсорів та Партнерів, взаємодія та комунікація.Робота з підрядниками.

Ключова інформація

Проведення переговорів будь якого рівня складності.Ведення сторінок/груп у соціальних мережах, адміністрування сайту, копірайтинг, написання текстів, статей та постів. Організація заходів, таргетована реклама.

Навчалась в 1 закладі

БГУ

Курс теле и радио ведущих.

Минск, 2004

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

поглиблений

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Курсы таргетированной рекламы

Киев, 2020

Курси таргетованої реклами Facebook та Instagram.

Факультативні онлайн курси, підготовлені Google на освітній платформі Coursera:«Основи цифрового маркетингу та електронної Комерції», «Нестандартні рішення в маркетингу електронною поштою»,

«Залучення клієнтів за допомогою цифрового маркетингу»

Людмила

Менеджер по маркетингу и рекламе

Київ

Голосіївський район

25 000 грн.

104 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: гібридна

Оновлено 1 день тому