Працювала в 2 компаніях   5 років 7 місяців

Державний сектор

Провідний фахівець з оренди державного майна

Національна поліція України

Державний сектор

3 роки 2 місяці

03.2021 - до теперішнього часу

1. Співпрацювала із структурними підрозділами апарату Національної поліції України та міжрегіональними підрозділами щодо опрацьовання заяв на оренду майна та інших документів, необхідних для укладення договорів оренди.

2. Відповідальна особа за подання в ЕТС (електронну торгову систему система «ProZorro. Продажі») заяв на оренду державного та комунального майна

3. Здійснювала контроль за ефективністю використання та збереженням майна, переданого в оренду та брала участь в організації та проведенні інвентаризації майна, що передається в оренду й повертається після закінчення строку дії договорів.

4. Розглядала проєкти договорів оренди, передавала на юридичну експертизу та оформляла їх укладення з метою розміщення центрального апарату Національної поліції України та її міжрегіональних територіальних органів.

5. Контролювала виконання договірних зобов’язань орендарями та орендодавцями.

6. Брала участь в підготовці техніко-економічного обґрунтування по об’єктах, що готуються до передачі на баланс Центру.

7. Вносила пропозиції щодо погодження передачі в оренду нерухомого майна підприємствами (установами), брала участь у підготовці і перевіряла розрахунки орендної плати та актів приймання-передачі орендованого майна на відповідність вимогам чинного законодавства України.

8. Надавала консультації та роз’яснення, спеціалістам, посадовим особам установ, підприємств з питань оренди та суборенди нерухомого майна, також розглядала звернення та готувала проєкти відповідей на запити, листи, скарги, пропозиції та інші документи, що надходять до відділу, відцентральних органів виконавчої влади, місцевих державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій та громадян з питань оренди державного майна.

9. Забезпечувала реалізацію державної політики у сфері оренди державного та комунального майна, правильне застосування нормативно-правових актів та інших документів.

10. Представляла інтереси в Фонді державного майна України, його структурних підрозділах, реєстраційних службах, органах місцевого самоврядування, страхових компаніях під час оформлення договорів та з інших питань, що стосуються передачі на баланс.

Провідний спеціаліст відділу логістики та постачання

Національна поліція України

Державний сектор

2 роки 4 місяці

11.2018 - 03.2021

1. Співпрацювала із структурними підрозділами апарату Національної поліції України та міжрегіональними підрозділами по забезпеченню діяльності з товарно-матеріальних цінностей - товарна група - меблі;

2. Вела переговори з фізичними та юридичними особами з питань закупівель меблів для забезпечення діяльності апарату Національної поліції України та її міжрегіональних підрозділів;

3. Проводила аналіз потреб апарату Національної поліції України та її міжрегіональних підрозділів;

4. Постійно забезпечувала наявність меблів на складі;

5. Проводила моніторинг ринку, визначала постачальника на підставі аналізу цінових пропозицій контрагентів і якісних показників;

6. Укладала договору з постачальниками товарів, складала замовлення для них;

7. Контролювала виконання зобов'язань постачальників, відслідковувала виконання контрагентами термінів постачання меблів;

8. Забезпечувала організацію, підготовку і супроводження документів, необхідних для проведення процедур державних закупівель, документально оформлювала матеріали закупівель відповідно до законодавства України.

9. Брала участь у формуванні та систематичному оновленні електронної бази даних товарно-матеріальних цінностей за своїми товарними групами.

10. Розробляла заходи щодо підвищення ефективності використання матеріальних ресурсів, зниження його витрат.

11. Брала участь у розробленні і виконанні заходів для зміцнення господарського розрахунку, договірної, фінансової і трудової дисципліни, забезпечення зберігання власності, боротьби з розтратами й розкраданнями.

Ключова інформація

Відповідальна особа за подання в ЕТС (електронну торгову систему система «ProZorro. Продажі») заяв на оренду державного та комунального майна - Державні закупівлі

Навчалась в 2 закладах

Міжрегіональна Академія Управління Персоналом - МАУП

Фінансовий Менеджмент

Київ, 2010

Київський Національний Торговельно-Економічний Університет - КНТЕУ

Товарознавство/фахівець, товарознавство і комерційна діяльність непродовольчих товарів

Київ, 2004

Володіє мовами

Англійська

базовий

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Свій розділ

ФІНАНСОВИМ ПІРАМІДАМ ТА АГЕНЦІЯМ НЕРУХОМОСТІ ПРОХАННЯ НЕ ТУРБУВАТИ! Цінюю свій час!

Особисті якості

Активна життєва позиція, відповідальність, пунктуальність, націленість на результат, працьовитість, ініціативність, без шкідливих звичок!

Наталья

Працівник держустанови

Київ

30 000 грн.

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому