Працював в 5 компаніях   12 років 10 місяців

Медицина та Охорона здоров'я, Автомобільна промисловість та Автобізнес, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Промисловість та Виробництво, IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

Заведующий складом

Ендо системи

Медицина та Охорона здоров'я

1 рік

07.2023 - до теперішнього часу

Організація складу з нуля. Робота в номенклатурою товарів в базі даних 1С. Прийом товару, стікерування, реалізації, списання, переміщення між складами, тощо. Контроль залишків та термінів зберігання. Підтримка складу в охайному та чистому вигляді. Робота з кабінетом Нової пошти, створення ТТН, пакування відправок. Зустрічі з клієнтами компанії у межах міста як на власному авто, так і авто компанії.

Майстер по ремонту двигунів

ПроМотор

Автомобільна промисловість та Автобізнес

1 рік 1 місяць

07.2022 - 08.2023

Робота з устаткуванням. Шліфування клапанів та фрезерування ГБЦ. Россухарка й засухарка клапанів. Обмір ГБЦ. Тестування в ванні та мийка в ульстразвуковій ванні. Заміна насправляючих клапанів. Робота з піскоструєм. Догляд за обладнанням та підтримка в належному стані.

Заведующий складом

ТОВ СУФ

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 3 місяці

02.2020 - 05.2021

Ведення обліку товару на складі й в програмі 1С. Прийом товару згідно транспортних накладних та накладних на переміщення. Відпуск товарів згідно оплачених заказов і рахунків, по відпускним талонам. Контроль повернення товару в належном стані та його облік в програмі 1С. Щомісячна та річна інвентаризації. Постійне підтримування товару в наявності. Утримування складу у достойному стані, чистота та порядок. Через місяць роботи почав поєднувати посаду завідуючого з позицією менеджера по роботі з клієнтами. Консультування та прийом замовлень в роботу. Занесення данних в программу 1С. Робота з первинною бухгалтерією. Поїздки в межах міста на авто компанії, доставка товару клієнтам, особисті зустрічі.

Оператор ЧПУ

ГПНП КГ "Зоря-Машпроект"

Промисловість та Виробництво

7 років 11 місяців

09.2010 - 08.2018

Шліфування механічних вузлів паливної та газової апаратури на шліфувальному верстаті з ЧПУ німецької марки DORRIS. Робота на внутрішньошліфувальному, кругло-шліфувальному, безцентрово-шліфувальному, плоско-шліфувальному обладнанні. Використання таких вимірювальних інструментів як мікрометр, пасаметр, кінцеві мірки (плитки), рейсмус, штангенциркуль, нутрометр.

Менеджер по роботі з клієнтами / Водій

Сінт Майстер

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

1 рік 5 місяців

04.2009 - 09.2010

Підтримка теплих взаємин з клієнтами фірми, а також пошук нових. Ведення переговорів щодо техніки, що надходить у роботу, термінів виконання, гарантійного обслуговування, пошук швидких і надійних методів вирішення раптових проблем. Експлуатація автомобіля компанії.

Навчався в 1 закладі

Одеський Національний Університет ім. Мечникова

Комп'ютерні мережі та системи

Одеса, 2008

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Російська

вільно

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

Важка Атлетика

Вишневе, 2005

Кандидат у майстри спорту у важкій атлетиці

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Стаж керування легковими автомобілями 20 років. Категорія В

Дмитро Євгенович

Заведующий аптекой

Київ

Голосіївський район, Святошинський район, Солом'янський район, Шевченківський район

37 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 дні тому