Працювала в 2 компаніях   14 років 10 місяців

Транспорт та Логістика, Будівництво

Старший диспетчер

Киевпасстранс, КП

Транспорт та Логістика

12 років 6 місяців

04.2012 - до теперішнього часу

Своєчасна заміна ТЗ на маршруті, планування маршрутів, планування ТЗ на ТО, розрахунок та контроль ПММ, контроль ремонтних робіт ТЗ, планування водіїв та ТЗ на лінію, контроль роботи та відпочинку водіїв, щомісячні звіти по використанню ПММ (більше 300 одиниць автобусів, легкових та вантажних автомобілів). Підготовка документів на відрядження водіїв та ТЗ, супровід 24/7. Великий досвід ведення переговорів та укладення угод на довготривалу працю з замовниками. Організація масових перевезень.

Офіс-менеджер

ТОВ Інтелсіті

Будівництво

2 роки 2 місяці

02.2006 - 04.2008

Реєстрація всіх типів документів. Підготовка договорів та первинної документації (рахунки, видаткові). Контроль безперебійної життєдіяльності офіса. Виконання доручень керівника.

Ключова інформація

логист

Навчалась в 1 закладі

НТУУ КПІ

менеджмент і маркетинг, економіка бізнес і підприємство

Киев, 2007

Додаткова інформація

якщо я стану вашим працівником

Ви можете спати спокійно. Хочеш зробити добре, зроби сам! Ви можете цілком і повністю доручити мені те завдання яке хотіли виконати самі, тому що переймаєтесь за якість його виконання. Адекватно відношусь до роботи до 8 та після 17 в телефонному режимі. Для мене важливий рейтинг та престиж компанії, адже я в ній працюю, і викладаюсь на максимум щоб бути першими.

Менеджер з логістики в ІТ

На даний час працюю. Шукаю додаткову роботу віддалено так як відчуваю в собі сили що зможу, та й додатковий дохід буде не зайвим. Відповідально відношусь до любої роботи за яку берусь!

Наталія

Логіст віддалено

Київ

20 000 грн.

37 років

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому