Працювала в 7 компаніях   10 років 10 місяців

Транспорт та Логістика, Торгівля роздрібна / Retail, Промисловість та Виробництво, Видавництва та Поліграфія

Менеджер систем якості

ТОВ "ЗАКАЗ.ЮА"

Транспорт та Логістика

2 місяці

12.2023 - 02.2024

  1. Розробка та впровадження системи якості та безпечності харчових продуктів.
  2. Проведення внутрішніх аудитів на локаціях ЗАКАЗ.ЮА.
  3. Проведення навчання персоналу відповідно розробленим документам СУБХП.

Інженер з якості ветеринарно-санітарного напрямку

ТОВ "ЕКО"

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 1 місяць

11.2021 - 12.2023

  1. Організація ветеринорно-санітарного нагляду ( контролю) за безпечністю та якістю харчових продуктів виготовлених на потужностях підприємства;
  2. Розробка та погодження з акредитованими регіональними лабораторіями щорічні плани досліджень для потужностей підприємства;
  3. Забезпечення ефективної співпраці з державними лікарнями ветеринарної медицини, що надають послуги підприємству
  4. Проведення розслідувань при надходжені повідомлення стосовно виявлення небезпечних та непридатних харчових продуктів.
  5. Участь у перевірках підприємства Держпродспоживслужбою, контроль виконання усунення зауважень.
  6. Проведення вхідного контролю продукції від постачальників.
  7. Проведення навчання на потужностях з виробництвом.
  8. Участь у розробці ефективних коригувальних заходів у випадку невідповідності виконання процесів;
  9. Виконання вимог стандартів системи НАССР та внутрішніх документів системи менеджменту компанії.
  10. Проведення аудиту на потужностях виробництва.

інженер з якості

Брусилівський маслозавод, ТОВ

Промисловість та Виробництво

3 роки 9 місяців

02.2018 - 11.2021

  1. Контроль якості сировини та допоміжних матеріалів.
  2. Контроль роботи виробничої лабораторії.
  3. Контроль за роботою приймальної лабораторії.
  4. Прийняття участі в комісійному вирішенню проблемних та спірних питаннях .
  5. Технологічний контроль за виробництвом, по ходу технологічного процесу.
  6. Контроль якості готової продукції та по ходу технологічного процесу.
  7. Контроль дотримання санітарних норм та гігієни на виробництві.
  8. Контроль стану готової продукції при відвантаженні з заводу.
  9. Контроль санітарного стану та клімату в камерах визрівання та зберігання готової продукції.
  10. Розгляд рекламацій та вияснення їх причини. Відповідь клієнтам та опрацювання зворотного зв'язку.
  11. Розробка технологічних інструкцій по миттю обладнання.
  12. Прийняття участі в розробці нормативної документації, виготовлення нових видів продукції.
  13. Проведення внутрішнього аудиту на підприємстві.
  14. Контроль за веденням документації на виробничих дільницях.
  15. Прийняття участі в розробці нормативної документації HACCP.
  16. Прийняття участі в проведенні дегустації продукції.
  17. Прийняття участі в засіданні комісії з невиробничих втрат.
  18. Надання звітів про повернену продукцію, забраковану, рекламацій.

інженер з якості

Флексосервіс

Видавництва та Поліграфія

1 рік 2 місяці

12.2016 - 02.2018

Перевірка готової продукції відповідно до технологічної карти.
Перевірка відповідності матеріалу етикетки згідно технологічної карти.
Перевірка правильності,чіткості та якості друку на етикетках,наклейках згідно технологічної карти замовника.
Перевірка кількісного і якісного складу продукції перед відвантаженням по Україні та закордон.

інженер з якості молока

СВК "Молоко-Країна"

Промисловість та Виробництво

7 місяців

05.2016 - 12.2016

  1. Виїзд на пункти прийому сировини з перевіркою.
  2. Контроль роботи приймальної лабораторії.
  3. Проведення внутрішнього аудиту на пунктах прийому сировини.
  4. Контроль якості сировини при прийманні від здавачів.
  5. Контроль дотримання санітарних норм та гігієни на виробництві.
  6. Контроль стану продукції при відвантаженні на завод.
  7. Контроль санітарного стану на пунктах прийому сировини.
  8. Розгляд рекламацій та вияснення їх причини. Відповідь клієнтам та опрацювання зворотного зв'язку.
  9. Розробка технологічних інструкцій по миттю обладнання.
  10. Прийняття участі в розробці нормативної документації.
  11. Надавання звіту по якості та кількості молока по всім пунктам прийому.
  12. Контроль за фальсифікацією сировини.

Головний технолог

ТОВ "АТА"

Промисловість та Виробництво

8 місяців

09.2015 - 05.2016

  1. Контроль якості сировини та допоміжних матеріалів.
  2. Контроль роботи виробничої лабораторії.
  3. Технологічний контроль за виробництвом, по ходу технологічного процесу.
  4. Контроль якості готової продукції та по ходу технологічного процесу.
  5. Контроль дотримання санітарних норм та гігієни на виробництві.
  6. Контроль стану готової продукції при відвантаженні з заводу.
  7. Контроль санітарного стану та клімату в камерах визрівання та зберігання готової продукції.
  8. Розгляд рекламацій та вияснення їх причини. Відповідь клієнтам та опрацювання зворотного зв'язку.
  9. Розробка технологічних інструкцій по миттю обладнання.
  10. Прийняття участі в розробці нормативної документації, виготовлення нових видів продукції.
  11. Проведення внутрішнього аудиту на підприємстві.
  12. Контроль за веденням документації на виробничих дільницях.
  13. Прийняття участі в розробці нормативної документації HACCP.
  14. Прийняття участі в проведенні дегустації продукції.
  15. Прийняття участі в засіданні комісії з невиробничих втрат.
  16. Надання звітів про повернену продукцію, забраковану, рекламацій.
  17. Розробка специфікацій на готову продукцію для приват замовлення на торгові сітки супермаркетів і компаній.
  18. Розробка та затвердження упакувальних матеріалів.
  19. Прийняття участі в розробці нової продукції.

інженер мікробіолог

ПАТ "Галактон" компанії Данон

Промисловість та Виробництво

2 роки 3 місяці

06.2012 - 09.2014

  1. Мікробіологічний контроль якості сировини та допоміжних матеріалів.
  2. Мікробіологічний контроль за виробництвом, по ходу технологічного процесу.
  3. Мікробіологічний контроль якості готової продукції та по ходу технологічного процесу.
  4. Контроль дотримання санітарних норм та гієни на виробництві.
  5. Приготування поживних середовищ.
  6. Миття та підготування обладнання для роботи з середовищами.
  7. Посів зразків на поживне середовище та зняття результатів.
  8. Мікробіологічний контроль чистоти повітря в виробничих приміщеннях.
  9. Мікробіологічний контроль води.
  10. Мікробіологічний контроль чистоти обладнання.
  11. Мікробіологічний контроль пакувальних матеріалів.
  12. Мікробіологічний контроль працівників на виробництві.
  13. Мікробіологічний контроль чистоти автомолцистерн.
  14. Ведення нормативної документації та журналів.

Ключова інформація

Microsoft Word, MS Office, Microsoft Excel

Навчалась в 1 закладі

Національний університет харчових технологій

технологія м'ясо-молочних та оліє-жирових продуктів. Технолог по переробці зберіганні та консервуванні молока

Київ, 2010

Курси, тренінги, сертифікати

Санітарія і гігієна для працівників підприємств харчової промисловості, закладів харчування та торгівлі.

Київ, 2024

Підсилила свої знання відносно вимог законодавства щодо забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя в організації роботи. Мікробіологічні аспекти. Основи мікробіологічного нормування якості харчових продуктів.Санітарно-гігієнічні норми облаштування території, приміщень та комунікацій Процедури прибирання, миття і дезінфекції Здоров'я і гігієна персоналу. Медичні огляди персоналу та належна гігієнічна практика Вимоги до спецодягу для персоналу Температурні стандарти приготування та зберігання Утилізація відходів, контроль шкідників якості харчових продуктів.

Навчання внутрішнього аудитора системи менеджменту безмечності харчової продукції із спеціальності "Менеджмент"

Київ, 2024

Посилила свої знання, підвищила кваліфікацію впровадження системи НАССР в закладах освіти та ресторанного бізнесу.

Брала участь та успішно пройшла тестування у науково-практичному семінарі "Ідентифікація якості імпортованих та вітчизняних плодів і овочів"

Київ, 2023

Посилила знання у сфері якості плодів та овочів.

Маркування харчових продуктів: інформованість споживача та відповідальність виробника

Київ, 2023

Посилення знань у сфері маркування харчових продуктів.

Участь у науковому семінарі "Нові законодавчі ініціативи щодо регулювання якості та безпечності яєць пташиних"

Київ, 2023

Посилила знання щодо якості та безпечності яєць пташиних.

Прийняла участь у вебінарі на тему: " Новини законодавства, на які слід звернути увагу підприємствам харчової промисловості. Питання, які виникають при маркуванні харчової промисловості."

Київ, 2022

Посилила знання у сфері маркування харчової продукції.

Юлия

Інженер з якості

Київ

35 000 грн.

37 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому