Працювала в 2 компаніях   5 років 4 місяці

Інше, Краса / Фітнес / Спорт

Бариста-офіціант

Мама тато

Інше

2 роки 1 місяць

05.2021 - 06.2023

Робота з касою , касовим апаратом , розрахунок клієнтів , ведення програми постер , робота з фіскальним реєстратором . Приймання та замовлення товарів . Приготування кавових напоїв та слідкування за дотриманням чистоти залу .

Адміністратор фітнес клубу

Спортивний клуб Олімп

Краса / Фітнес / Спорт

3 роки 1 місяць

01.2017 - 02.2020

Надання інформації про послуги клубу . Ведення документації . Робота із касовим апаратом . Основи роботи на ПК (Word, Excel, С1, Power Point) . Інвентаризаційний облік, а також відстеження стану спортивного інвентарю . Привітання та зустріч клієнтів . Робота з клієнтами (зустріч, інформування, продаж) . Ведення запису, робота з програмою управлінського обліку . Підготовка клубу до роботи (за чек-листом) . Підтримка порядку, продаж/продовження абонементів .

Ключова інформація

Проходження практики на телеканалі 8-channel. Розробка сценарію для ранкового шоу "Не проспи!". Робота з розшифровкою тексту передачі інформації іноземних партнерів. Розробка телесюжету для телевізійної університетської програми Рубрика "Цей день в історії". Написання статті для міської інформаційної газети "Наше місто".

Навчалась в 1 закладі

Приватний заклад вищої освіти "Київський міжнародний університет"

Журналістика

Київ, 2020

Дарина

Адміністратор , SMM менеджер

Вишневе, Київська обл.

Готовий переїхати: Київ

25 років

повна зайнятість, неповна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому