Працював в 2 компаніях   4 роки 7 місяців

Недержавні організації / NGO, Державний сектор

Водій AMBULANCE . Водій офісу.

DRC

Недержавні організації / NGO

3 роки

05.2021 - до теперішнього часу

Працював водієм AMBULANCE на автомобілі УАЗ 452(буханка)повний привід 4/4 у групі демінерів з гуманітарного розмінування по Луганській обл.

В мої обов'язки входило: підтримка групи демінерів на полі і, вразі інциденту, за необхідності допомога паромедику в наданні першої медичної допомоги постраждалому демінеру, і якнайшвидше доправленя його до мєд.закладу.Також в мої обов'язки входило заповнення бортового журналу та щомісячні звіти про витрату палива. Стеження як за технічним станом автомобіля,так і за його чистотою. Дотримання правил дорожнього руху.

З 14 листопада 2022року змінив внутрішню позицію водія AMBULANCE на позицію водія офісу у місті Харків.Дє і працюю по нинішній час.В мої обов'язки входить безпечне доправленя персоналу DRC для виконання своєї гуманітарної місіі по Харківській обл.та частково по Донецькій обл.Поїздки у місто Дніпро.Також заповнення бортового журналу щодня і щомісячний звіт в Excel про витрату палива,і, безумовно, контроль технічного стану робочого авто.

Водій оперативного автомобіля

Гірничо- рятувальна служба

Державний сектор

1 рік 5 місяців

06.2019 - 11.2020

В мої обов' язки на цій посаді входило : Керування автомобілем спеціального призначення Автобус Богдан (переобладнаний під сім рятувальників) також був підміним водієм на авто УАЗ 4/4 РПГ(реанімаційна противошокова група)і, у разі необхідності, допомога медику з надання першої медичної допомоги постраждалому шахтарю,та якнайшвидше і безпечніше доправленя його до лікарні.

Технічне обслуговування автомобіля.

Ключова інформація

Наявність посвідчення водія категорії А;В;С; від 1997р.та D:CE з 2019р.Маю досвід роботи водієм оперативно-рятувального автомобіля 2 взводу ВГРЗ(Воєнізованого гірничо-рятувального загону). Працюючи водієм реанімаційно-противошокової групи, мав навички надання першої невідкладної медичної допомоги.

Також займав посаду водія AMBULANCE у демінерів, працюючи у DRC,де ці навички вдосконалював.

Вільне володіння українською та російською мовами. Англійська-базовий.

Особисті якості: Концентрація уваги, довготривала пам'ять, вміння аналізувати та узагальнювати інформацію, організованість, відповідальність, здатність до швидкого навчання, без шкідливих звичок.

Навчався в 1 закладі

Київський інститут бізнесу та технологій

Менеджмент організацій

Київ, 2011

Володіє мовами

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Сертифікат про проходження тренінгу Товариства Червоного Хреста України,з першої допомоги.N А07676

Мерефа.Харківська обл., 2023

Принципи надання першої допомоги Відновне положення Серцева-легенева реанімація Порушення прохідності дихальних шляхів Кровотеча Рани Травми Транспортування постраждалого Опіки Обмороження Інші невідкладні стани  Також є сертифікат  про проходження тренінгу з першої допомоги постраждалому,який я пройшов у 2021році,працюючи у DRC водієм AMBULANCE.

Додаткова інформація

Переваги

Володіння Microsoft Office.Проходжу курси англійської мови.Готов працювати в будь якому місті України. Маю водійське посвідчення з відкритими категоріями: A,A1,B,B1,C,C1,D,D1,CE. Також є посвідчення ADR(перевезення небезпечних вантажів) відкрито у 2020році,і дійсно до 2025 року. Є досвід керування повнопривідними автомобілями 4/4, в тому числі по бездоріжжю. Добре розуміюся у влаштуванні автомобіля. Зможу виконати дрібний ремонт в польових умовах, якщо цього вимагатимуть обставини та ця несправність не вимагатиме комп'ютерної діагностики. Можу працювати на будь-яких марках автомобілей,габаритах, та автомобілях, споряджених причепами. Також автомобілях на механічній та автоматичній коробці передач та на повному приводі.

Інтереси

Захоплююсь автомобілями і всім,що з ними пов'язано.

Віталій Миколайович

Водій

Дніпро

25 000 грн.

45 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому