Працював в 2 компаніях   8 років 6 місяців

Медіа / ЗМІ

Контентмейкер

YouTube

Медіа / ЗМІ

8 років 5 місяців

11.2015 - до теперішнього часу

Digital Editor

Радіо Свобода

Медіа / ЗМІ

1 рік

01.2023 - 01.2024

- Пошук / створення актуальних та перспективних тем для відео

- Редакторська перевірка готового матеріалу, внесення правок

- Обробка та монтаж вихідного матеріалу

- Дотримання етичних норм, балансу та стандартів професійної журналістики

- Оформлення відео матеріалів для YouTube, та фотогалерей для сайту, котрі задають тренди, як в середині держави, так і за її межами

Ключова інформація

Володію абсолютно всіма професіями в ланцюжку створення контенту (відео або ж графічного), тому можу точно розуміти терміни виготовлення контенту, його ціну та звісно ж якість.

Навчався в 1 закладі

НАВС

Право

Киев, 2017

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Додаткова інформація

Про себе

Швидше за все, ви вже знаєте, що український сегмент YouTube нині дуже стрімко розвивається, і нові україномовні канали з?являються чи не щодня, оскільки саме зараз найперспективніший час для того, щоб побудувати або ж дати суттєвий поштовх своєму власному бренду чи то пак бізнесу, шляхом залучення до нього найякіснішого та найлояльнішого трафіку, котрий знаходиться саме на цьому ресурсі.
Але як це зробити правильно, не втративши при цьому безліч часу та ресурсів?
Власне саме цим протягом останніх 8 років я і займаюсь, а саме повним циклом розвитку ютюб каналів та суміжних платформ, де присутній відео контент (Instagram та Tik Tok). З нуля виводив YouTube канали на різних ринках (Азії, Європи, Північної Америки, а тепер і України) на серйозні та стабільні ОРГАНІЧНІ показники переглядів від сотень тисяч до мільйонів на новостворених каналах.
Далі ж більш детально, про те, які саме послуги я надаю та як будую свою роботу:
- Спілкуємось, я ознайомлююсь з вашою ідеєю та баченням кінцевого результату і даю якісний зворотний зв'язок стосовно того, як це можна найкраще реалізувати.- Займаюсь вивченням ринку конкурентів та написанням індивідуального контент - плану з готовими «робочими» темами для відео, котрі якнайшвидше дадуть каналу ріст.
- Пишу сценарії або ж долучаюсь до їх створення (в разі, якщо експертні сценарії писатимете ви), де вибудовую його структуру таким чином, щоб він просто працював, тобто гарно «тримав / оброблював» глядача, чим прямо впливав на результативність відео.
- За необхідності (за допомогою підрядників) організовую процес зйомок. Як студійних, так і виїзних. Все залежить від ваших потреб.- Монтую відзнятий матеріал в Adobe Premiere Pro + графіка в After Effects. Також маю базу готової, купленої музики з авторськими правами для використання у відео.
- Займаюсь чисткою та покращенням звуку в Adobe Audition.- Розробка та створення якісної та «робочої» у 2024 році обкладинки для відео + генерація клікабельних, але не «жовтих» назв, що в купі дають дуже сильне CTR.
- Публікація готового контенту на канал з усіма супутніми моментами оптимізації для збільшення шансів потрапляння ролика в рекомендації.
- За бажанням можу запустити таргетовану рекламну кампанію на всіх майданчиках (Instagram, Facebook, Tik Tok, YouTube, Google).
Приклади своїх робіт та проєктів надаю за запитом. Мій телеграм: @anato11y - можете писати сюди. Розглядаю різні варіанти співпраці, тому моя ціна за них буде варіюватись виходячи з обов'язків.

Анатолій

Продюсер / Project Manager YouTube каналу

Київ

1 500 $

31 рік

Працює, але відкритий для пропозицій

неповна зайнятість, повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 4 тижні тому