Працювала в 9 компаніях   22 роки 8 місяців

Банки, Енергетика та Енергоносії, Інше

Заступник керуючого ТВБВ 1-А типу.

Головне управління по Києву та Київській області АТ «ОЩАДБАНК» ТВБВ 10026/0104.

Банки

5 років

05.2019 - до теперішнього часу

Організація, контроль і забезпечення роботи напрямків роздрібного бізнесу та виконання планових показників з продажу роздрібних продуктів/послуг, розподіл обов'язків між підлеглими, контроль за якістю обслуговування клієнтів. Здійснення керівництва поточною діяльністю ТВБВ у разі відсутності керуючого, координація бізнес- діяльності установ, віднесених до зони відповідальності, залучення на обслуговування в ТВБВ клієнтів (роздрібних та клієнтів мікро-, малого і середнього бізнесу), проведення зустрічей та переговорів.

Начальник відділу організації продажів.

Головне управління по Києву та Київській області АТ «ОЩАДБАНК» ТВБВ 10026/0104.

Банки

1 рік 1 місяць

04.2018 - 05.2019

Організація і контроль роботи відділу, розподіл обов'язків між підлеглими, загальне керівництво відділом. Організація, координація, аналіз і контроль роботи підзвітних відділень 4-го типу з питань продажів продуктів роздрібного бізнесу та виконання планових показників. Організація і забезпечення проведення роботи, спрямованої на розширення клієнтської бази та збільшення обсягів операцій на даних ТВБВ. Контроль за якістю обслуговування клієнтів. Доведення планових показників та контроль за їх виконанням. Проведення нарад і тематичних перевірок на підзвітних відділеннях. Збір інформації, аналіз, її консолідація, а також організація роботи, спрямованої на розвиток продажів банківських продуктів і розширення клієнтської бази, крос-продажу, проведення презентацій. Залучення підприємств (організацій) щодо укладення договорів на виплату заробітної плати, прийому платежів, торгового еквайрингу, а також договорів з юридичними особами на виплати через систему переказів «Швидка копійка». Взаємодія з відділом клієнтів мікро-, малого та середнього бізнесу, встановлення зон відповідальності з питань реалізації ЗКП і подальшого їх обслуговування, а також укладення договорів з торгово-сервісними підприємствами по торговому еквайрингу.

Начальник відділу фінансування енергоефективних програм.

ПАТ «КБ ГЛОБУС»

Банки

8 місяців

02.2017 - 10.2017

Пошук нових партнерів та укладання договорів про співпрацю, поточна робота з партнерами, ведення фінансової документації, ведення переговорів, розробка та втілення в життя програм кредитування спільно з партнерами - виробниками та дилерами енергоефективного обладнання, розробка кредитних програм для ОСББ та ЖБК, робота в даному напрямку з мережею відділень банку, залучення клієнтів МСБ на обслуговування і кредитування за розробленими програмами кредитування. Проведення презентацій, участь у виставках, конференціях, семінарах, розробка рекламної продукції та написання статей для сайту і ФБ, робота з сайтом банку у напрямку МСБ. Додаткові обов'язки: розробка програм кредитування для клієнтів МСБ «Авто в кредит», також спільні програми з автосалонами України, «Нерухомість в кредит», «С / г техніка в кредит», «Розвиток бізнесу», «Хлібороб», супровід кредитних угод, а також виконувала обов'язки секретаря Тарифного комітету Банку.

Керівник напрямку фінансування енергоефективних проектів

ТОВ "Греса-Групп"

Енергетика та Енергоносії

5 місяців

08.2016 - 01.2017


Робота з партнерами, укладення договорів, ведення фінансової документації, ведення переговорів, створення партнерських програм, проведення виставок, робота з банками, укладення угод.

Керівник відділення банку

Керівник відділення ПАТ КБ ПриватБанк

Банки

7 років 6 місяців

02.2009 - 08.2016

Залучення і обслуговування VIP- клієнтів, організація, планування і контроль виконання показників роботи відділення в наступних напрямках: роздрібне обслуговування фізичних осіб (депозити, особисті дебетні та кредитні картки, соціальні виплати, пенсійна програма, грошові перекази, SWIFT - платежі), робота VIP- центру, робота з юридичним особами та приватними підприємцями (розрахунково-касове обслуговування, зарплатні проекти, прийом виручки, депозити), робота з бюджетними організаціями, платежі населення, агентська програма, еквайринг, страхування, продаж PEOPLE. NET, Юніор Банк (навчання дітей банківської грамотності). Залучення клієнтів на кредитування за програмами: «Авто в кредит», «Житло в кредит», мікрокредитування.

ДОСЯГНЕННЯ: Відділення увійшло в число лідерів (2-е місце) по загально банківському рейтингу ПриватБанку.

Керівник Центру персонального обслуговування індивідуальних клієнтів (ЦПОіК)

ЗАТ КБ "Приватбанк"

Банки

1 рік 10 місяців

04.2007 - 02.2009

Організація, планування і контроль виконання показників роботи ЦПОіК, залучення та обслуговування клієнтів - власників карт класу Gold за всіма банківськими напрямками, пряме підпорядкування керівнику Бізнесу персонального обслуговування Головного банку (м.Дніпропетровськ), навчання персоналу і координація роботи нововідкритих ЦПОіК в місті Луганськ та області (пошук приміщень, оренда, обладнання, підбір і навчання персоналу).

ДОСЯГНЕННЯ: Неодноразово відзначалася заохочувалась преміями, а також Центр став переможцем в номінації «Кращий Центр за депозитною програмою». Центру було потрібно 6 місяців, щоб вийти на прибуток.

Заступник керівника Центру персонального обслуговування індивідуальних клієнтів ЗАТ КБ ПриватБанк по

ЗАТ КБ "ПриватБанк"

Банки

10 місяців

06.2006 - 04.2007

Залучення нових клієнтів - власників карт класу Gold на комплексне банківське обслуговування, організація роботи по залученню співробітників центру, проведення тренінгів, навчання персоналу, втілення в життя нових способів нарощування клієнтської бази.

ДОСЯГНЕННЯ: Центр персонального обслуговування нагороджувався в номінаціях «Швидкий старт», «Золото бізнесу», «За перевиконання бюджетного прибутку».

Провідний спеціаліст - в.о. начальника відділу Зарплатних проектів

ПАТ КБ ПриватБанк Луганська філія

Банки

3 роки 8 місяців

12.2002 - 08.2006

Залучення на обслуговування по ЗКП бюджетних та комерційних установ, випуск та обслуговування зарплатних карток, зарахування заробітної плати, координація роботи відділу.

ДОСЯГНЕННЯ: За час роботи у відділі Зарплатних проектів залучено на обслуговування понад 200 зарплатних проектів (з них понад 100 залучено особисто), а загальна кількість карт близько 30 000 карт. Робота відділу неодноразово заохочувалася персональними преміями (в рейтингу за системою ПриватБанку відділ займав 1- 4 місця).

провідний економіст планово-економічного відділу

ДХК «Краснодонвугілля»,

Інше

1 рік 5 місяців

07.2000 - 12.2001

Ключова інформація

Організація ефективних продажів співробітниками, нестандартні рішення, ефективна робота по залученню клієнтів, підбір та навчання персоналу, відкриття та організація роботи нового відділення, робота з VIP-клієнтами. Неодноразово брала участь в тренінгах: «Ефективний продавець», «Ефективні продажі», «Ефективний керівник» і т.п.

Навчалась в 2 закладах

Регіональный інститут менеджменту

Фінанси, банківске діло

Луганськ, 2003

Восточноукраїнський національний університет

Електротехничний, приладобудування

Луганськ, 2000

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Польська

базовий

Російська

вільно

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

3D Max

Киев, 2016

Неодноразово брала участь в тренінгах: «Ефективний продавець», «Ефективні продажі», «Ефективний керівник» і т.п.

Сертифікат AUTODESK 3D MAX (навчання в школі візуалізації CGI-school - офіційне представництво  AUTODESK в Україні). 

Світлана Юріївна

Керівник банк

Київ

40 років

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому