Працював в 7 компаніях   13 років 4 місяці

АПК (Агропромисловий комплекс), Промисловість та Виробництво, Торгівля роздрібна / Retail

Начальник експедиціі

Глобинський м’ясомолочний комплекс, ТОВ, НВП

АПК (Агропромисловий комплекс)

3 місяці

02.2023 - 05.2023

Контроль заступників начальників цехів, майстрів, співробітників. Контроль вхідного ГП на ділянку упаковки, експедиції. Контроль за дотриманням санітарних норм, охорони праці. Контроль відвантаження відповідно до заявок, виїзд машин за встановленим регламентом. Впровадження системи КPI з подальшим контролем щодо виконання встановлених норм. Загальний штат співробітників у підпорядкуванні 500 осіб.

Начальник виробництва

Агроиндустриальный холдинг МХП

АПК (Агропромисловий комплекс)

1 рік 3 місяці

05.2021 - 08.2022

Запуск виробництва з нуля м’ясних напівфабрикатів; Організація ефективної роботи та процесів виробництва; Введення та навчання персоналу для дотримання умов НАССР, BRC; Підбір та навчання нових робітників; Контроль якості вхідної сировини; Контроль якості продукції на протязі процесу виробництва; Відпрацювання продукції для запуску нових проектів;

Директор з виробництва

Миргородский, ООО Мясокомбинат

Промисловість та Виробництво

2 роки 1 місяць

10.2018 - 11.2020

Організація ефективної роботи виробництва;   Організація процесів виробництва; Впровадження та тестування нових технологічних процесів; Навчання персоналу для дотримання умов НАССР; Підготовка цеху до введення в НАССР; Проведення співбесід та навчання нових робітників; Навчання менеджерів з продажу направлення HoReCa;    Контроль якості вхідної продукції; Контроль якості продукції на протязі процесу витримки (суха, волога); Комунікація та консультація постачальників щодо якості та стандартів нашого виробництва (виїзд на об'єкти, внутрішній аудит); Консультація клієнтів компанії (виїзд на об'єкти); Запровадження нової альтернативної продукції; Розробка та запуск проекту «Стейкова Подорож» ТМ «Мясторія»; Підготовка та відпрацювання продукції для запуску нових проектів;

Начальник м’ясного виробництва

ПСП Шевченка

АПК (Агропромисловий комплекс)

5 місяців

02.2018 - 07.2018

Запуск нового виробництва;

Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм праці;

Навчання та керування роботою персоналу відділу;

Розробка нових видів продукції для магазинів WINE TIME;

Контроль якості продукції на протязі процесу витримки (суха, волога);

Пошук нових постачальників, аудит на виробництво;

Контроль проведення переобліків та обробка даних;

Навчання персоналу для дотримання умов НАССР;

Підготовка цеху до введення в НАССР;

Управління штатом більше 10 чол;

Керівник м’ясного напрямку

ТС ПЛЮС

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 6 місяців

08.2016 - 02.2018

Запуск м'ясного направлення в 20 магазинах WINE TIME (Київ та регіони);

Пошук нових постачальників, проведення переговорів, аудит на виробництві;

Аналітика замовлень, продажів, зменшення списання продукції;

Розробка та розширення асортименту;

Розробка програм навчання для персоналу та впровадження їх;

Контроль повного технологічного циклу основного виробництва;

Контроль якості продукції на протязі процесу;

Дотримання санітарних норм на виробництві;

Управління штатом більше 20 чол;

Начальник виробництва м’ясного напрямку

ЕтноПродукт

АПК (Агропромисловий комплекс)

2 роки 10 місяців

10.2013 - 08.2016

Запуск органічного виробництва;

Переговори з постачальниками;

Розробка та розширення асортименту, упаковки;

Сертифікація підприємства від «Органік Стандарт»;

Проведення аудитів від «Органік Стандарт»;

Контроль повного технологічного циклу основного виробництва;

Контроль якості продукції на протязі процесу;

Дотримання санітарних норм на виробництві;

Управління штатом більше 20 чол;

Начальник цеха

Сильпо, Fozzy Group / Фоззи Групп

Торгівля роздрібна / Retail

4 роки 7 місяців

03.2003 - 10.2007

Запуск нового виробництва;

Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм праці;

Навчання та управління персоналом відділу;

Контроль замовлень вхідної сировини, розхідних матеріалів;

Контроль ротацій товару, прийняття ефективних рішень, щодо зменшення списання;

Контроль проведення переобліків;

Управління штатом більше 10 чол;

Ключова інформація

Загальний стаж роботи у м'ясному виробництві 22 років;
Досвіт роботі за кордоном;
Мав власну справу, мережа автомийок;

Додаткова інформація

Личные качества

Висока працездатність, відповідальність, комунікабельність, витривалість, здатність швидко навчатися, ретельність, цілеспрямованість, , стресостійкість, самоорганізація, відсутні погані звички, структурне мислення;

Андрій Олександрович

Керівник виробництва

Київ

45 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 12 годин тому