Працювала в 3 компаніях   7 років 8 місяців

Торгівля роздрібна / Retail, Промисловість та Виробництво

менеджер з оренди

MD-fashion

Торгівля роздрібна / Retail

5 років 1 місяць

04.2019 - до теперішнього часу

Старший менеджер з оренди з 04.2019 по теперішній час Ведення управлінського обліку умов договорів оренди у системі 1С ERP, формування графіків платежів, заявок на оплату, перевірка суми виставлених рахунків та актів, контроль взаєморозрахунків. Нарахування витрат (щомісячно) за алгоритмом управлінського обліку компанії. Візування від фінансового відділу договорів оренди. Перегляд умов в умовах воєнного стану та контроль коректності взаєморозрахунків з урахуванням усіх домовленостей. Участь у розробці ТЗ щодо перенесення управлінського блоку обліку оренди в BAS, тестування та прийняття робіт. Координування 3-х менеджерів з оренди.

менеджер зі збуту

КИЇВ ХЛІБ

Промисловість та Виробництво

2 роки 11 місяців

10.2016 - 09.2019

«Київхліб» (Виробництво та продаж хлібобулочних виробів, продукції тривалого зберігання) Менеджер зі збуту з 10.2016 по 09.2017 Робота з договорами (більше 300) про надання маркетингових послуг, внесення інформації до реєстру, розрахунок маркетингової винагороди (залежно від обсягу продажу) та контроль оплат, робота з актами, звіти.

Специалист по работе с компьютерным банком данных

Київхліб, Фірмова мережа

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 1 місяць

11.2017 - 12.2018

«Фірмова мережа «Київхліб» (продаж хлібобулочних виробів та інших харчових продуктів). Фахівець з роботи з комп'ютерним банком даних з 11.2017 по 12.2018 Переоцінка товарів: отримання від постачальником специфікацій на товари, перевірка даних (ціни, штрих-коди, номенклатура (відповідність з узгодженим асортиментом), одиниці виміру); розрахунок ціни згідно з внутрішнім регламентом; підготовка наказів переоцінку. Введення даних у довідники 1с – договори, довідники номенклатури, контрагентів, підрозділів підприємства, встановлення цін для товарів.

Навчалась в 1 закладі

Киевский национальный торгово-экономический университет

менеджмент отельно-ресторанного бизнеса

Киев, 2016

Володіє мовами

Англійська

базовий

Додаткова інформація

Підвищення кваліфікаціі

В процесі вивчення курсу МСФЗ

Оксана

Менеджер з оренди

Київ

32 роки

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 тиждень тому