Працював в 6 компаніях   8 років 7 місяців

Торгівля роздрібна / Retail, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Фахівець з обслуговування торгівлі

Philip Morris Ukraine

Торгівля роздрібна / Retail

9 місяців

01.2021 - 10.2021

Збір даних потенціалу тютюнового ринку та купівельної спроможності споживачів. Аналіз інформації про популярність продукції серед споживачів для розроблення нових видів товарів і послуг. Надання та перевірка наявності та технічної справності торгового обладнання. Встановлення та підтримка довгострокових і взаємовигідних відносин з представниками торгівельних закладів. Робота з Salesforce, iSMS.

Керуючий рестораном (конференц-сервісом)

Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 8 місяців

03.2019 - 11.2020

Розробка та втілення у життя маркетингових планів готелю, загального бізнес-плану, стратегій маркетингу та продажу для забезпечення оптимального задоволення гостей та максимального прибутку. Планування, організація та супровід різноманітних івентів та бізнес-зустрічей. Контроль та аналіз витрат відділу. Координація ціноутворень та підготовка меню, напоїв, винного списку, беручи до уваги ринкові потреби та новітні тенденції. Проведення щомісячних зборів для усього персоналу. Учасник робочої групи системи HACCP.

Заступник начальника відділу продуктів харчування та напоїв

Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 4 місяці

10.2017 - 02.2019

Участь у мотиваційних програмах для персоналу, в рекламних заходах та кампаніях для більшого проникнення у ринкові аспекти. Надання настанов та порад працівникам відділу. Виконання обов'язків начальника відділу продуктів харчування та напоїв за його відсутності. Пошук, спілкування та вибір потенційних керівників підрозділів, головних офіціантів, офіціантів та барменів. Планування та складання графіків роботи для персоналу відділу.

Адміністратор ресторану та конференц-сервісу

Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 3 місяці

06.2016 - 09.2017

Сприяння позитивному командному середовищу між відділами. Навчання нових співробітників базовим методикам та процедурам. Вирішення проблем та конфліктних ситуацій на позитивному та професійному рівні. Максимізація задоволеності гостей та прибутковості готелю. Підготовка документів та підтримка дотримання відомчих стандартів. Оцінка ефективності роботи всіх офіціантів та підготовка звітів для керівництва. Несення відповідальності за касові операції. Замовлення та схвалення конференц-обладнання.

Офіціант

Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

05.2015 - 05.2016

Підвищення задоволеності гостей шляхом надання ефективного, швидкого, безпроблемного та ввічливого обслуговування в ресторані, кафе, барі та на конференціях. Сприяння збільшенню продажів. Ознайомлення із системою MICROS. Крос-тренінг в Radisson Blu Resort, Bukovel.

Помічник офіціанта

Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки

04.2013 - 04.2015

Зустріч та обслуговування гостей на конференціях, Прибирання столів, підтримання порядку та чистоти в залі. Ознайомлення з усім обладнанням M&E. Підготовка конференц-залів для проведення різноманітних заходів. Перевірка дат та наявності продуктії в міні-барах. Крос-тренінг в Radisson Blu Hotel, Kyiv City Centre.

Ключова інформація

Microsoft Word - умілий Microsoft Excel - умілий Microsoft PowerPoint - умілий MICROS Systems - умілий Materials Control - умілий Outlook - умілий

Навчався в 1 закладі

Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова

Інститут фізичного виховання і спорту, спеціальність – фізиче виховання

Киев, 2015

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

«Системи менеджменту безпеки харчової продукції (HACCP)», Technical and Management Services LLC

Киев, 2020

«Основа гостинності та сервісу: теорія і практика», Novikov School

 Москва, 2018

Додаткова інформація

Водительское удостоверение

Категорія В

Максим

Адміністратор ресторана

Київ

29 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому