Працювала в 7 компаніях   5 років 9 місяців

Консалтинг / Аудит, IT, Реклама та PR-послуги, Юридичні послуги, Торгівля роздрібна / Retail, Інтернет, Державний сектор

PR specialist

консалтингова компанія

Консалтинг / Аудит

5 місяців

07.2023 - 12.2023

• Внутрішні комунікації
• SMM
• Просування сайту
• Інтернет маркетинг
• Illustrator
• Робота з контентом
• Photoshop
• Копірайтинг

SMM/PR

IT

IT

6 місяців

12.2022 - 06.2023

SMM/Brand

Стоматологічна клиника

Реклама та PR-послуги

2 роки

06.2020 - 06.2022

- Генерація ідей, розробка стратегії просування бренду в різних соціальних мережах; - Визначення цільової аудиторії і сегментів потреби. - Збільшення кількості підписників; - Створення однорідного іміджу компанії в різних мережах; - Популяризація товарів/послуг компанії; - Розроблення візуалу; - Створення креативних сторіс та контенту для просування; - Співпраця з популярними ЗМІ; - Робота з лідерами думок; - Розробка маркетингових заходів. Організація і контроль рекламних заходів з метою залучення уваги аудиторії. Досягнення: - Залучення нових пацієнтів для лікування в клініці. - Залучення значну кількість лікарів на навчання, яке проводиться в клініці. - Створення крутого візуала.

PR-менеджер

Адвокат, Юридична компанія

Юридичні послуги

10 місяців

05.2021 - 03.2022

– Розробка PR-стратегії компанії; – Складання плану PR-активності та медіаплану – Взаємодія із ЗМІ; – Написання різних текстів, доповідей, презентацій; – Регулярне оновлення всіх сторінок компанії у соціальних мережах; – Регулярні пости на блог компанії; – Організація публічних заходів, участь на івентах та виступах; – Підтримка контактів із партнерами; – Організація інтерв’ю, участі в конференціях, брифінгів; – Моніторинг конкурентів, аналіз та оцінка ефективності проведених заходів; – Моніторинг згадок в ЗМІ та соціальних мережах; – Інші завдання, що можуть виникати у ході роботи.

SMM-специалист

Интернет-магазин

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік

05.2019 - 05.2020

- Аналіз ніші та конкурентів; - Відстежування іміджу компанії в соціальних мережах, розробка стратегії; - Складання контент-плану; - Написання текстів для постів згідно з контент-планом; - Підготовка креативів (фото, відео, графіки) для постів; - Наповнення сторінки контентом згідно з планом; - Продаж товарів через сторінки. - Робота із SRM системою. - Робота над лояльністю аудиторії до магазину - Модерація коментарів та їх регулярна чистка - Робота над ростом учасників та їх активності у спільнотах та групах, що просуваються - Аналіз аналітики та коректування стратегії для подальшого ефективного просування - Ведення статистики і складання регулярних звітів. Досягнення: - збільшення на значний відсоток продажу товарів. - вивчення закордонного ринку та запуск вдалих проектів, які принесли немалі результати. - створення чітких комунікаційних стратегій та вивчення ринку для успішного введення продукту.

SMM-специалист

Интернет-магазин

Інтернет

7 місяців

10.2018 - 05.2019

- комунікація з клієнтами - створення візуалу - написання продажних постів

Пресс-секретарь

Помічник, ПП

Державний сектор

10 місяців

11.2017 - 09.2018

- Ведення особистих сторінок - Написання промов/прес-анонсів/прес-релізів. - Комунікація із журналістами для висвітлення подій на яких були залучені.

Ключова інформація

Опишіть свої навички

Навчалась в 1 закладі

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Інститут Журнаналістики

Київ, 2019

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

English Prime

Польська

середній

Вивчала в університеті.

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Онлайн курс по SMM

Київ, 2019

English Prime

Київ, 2018

Курси англійської мови

Вільна школа журналістики

Київ, 2015

Введіть назву сертифікату

Соломія

SMM/PR/Brand manager

Львів

25 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 тиждень тому