Працював в 4 компаніях   28 років 11 місяців

Видавництва та Поліграфія, Освіта, Інше, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Автор

Ранок Креатив, ООО, Ранок, Видавництво, Клуб сімейного дозвілля....

Видавництва та Поліграфія

19 років 6 місяців

12.2004 - до теперішнього часу

Найдокладніше у першому посиланні (що на docs.google...)

Автор і співавтор:

- серії енциклопедій, книг, наборів для творчості, науково-популярних, навчальних посібників, програм, електронних книг і web-видань...

Загальний наклад проданих примірників - близько мільйона.

Видання відзначені Грамотами, Дипломами багатьох регіональних та Міжнародних виставок та форумів.

«Связь времен ~ Зв'язок часів. Казки Нового тисячоліття. Книга 17, Избранное~Вибране» отримало грант Президента України для обдарованої молоді.

Книга "Шахи" та " Програма факультативеного курсу для 1-4 класів закладів загальної освіти" схвалені для використання в загальноосвітніх навчальних закладах (лист ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» №22.1/12-Г-515 від 02.07.2019 р.).

Висувався на здобуття Національної премії України імені Т. Г. Шевченка за 2009 р. і т.і.

Руководитель проектов

Детское Акционерное общество

Освіта

28 років 10 місяців

08.1995 - до теперішнього часу

Найдокладніше у першому посиланні (що на docs.google...)

З 1994 р. разом з кількома однодумцями на громадських засадах в рамках створеної нами неформальної творчої організації «Дитяче Акціонерне Об'єднання найвідкритішого типу»* проводжу заняття з дітьми та підлітками, розробляю і втілюю Нову систему освіти**, створюю і видаю книжки, навчально-методичні посібники, беру участь у міських, регіональних, національних, міжнародних виставках, форумах, фестивалях.

Розробив концепцію і забезпечив умови для створення сайту-енциклопедії «Нова система освіти», робота над якою триває майже 20 років. Створення україномовної версії цього сайту, спрямованого на розвиток загальнолюдських і творчих здібностей дітей, підлітків та молоді, було підтримано грантом Президента України для обдарованої молоді в 2005-2006 рр.

У 1996 р. заснував літературну серію «Зв'язок часів. Казки нового тисячоліття». Виступав не тільки як автор-упорядник, співавтор і літературний редактор (для дорослих авторів), а також як коректор, художник, верстальник, видавач. Як співавтор проекту брав участь у виданні книги «Зв'язок часів. Казки нового тисячоліття. Вибране. Книга 17" та її поширення серед дитячих будинків, притулків, бібліотек і освітніх установ» (грант Президента України для обдарованої молоді на 2006 р.).

Вихований на кращих досягненнях вітчизняного і світового кінематографа (Тарковський, Норштейн, Фелліні, Чаплін ...), допоміг відчути смак справжнього кіно своїм юним друзям. Створені нами фільми демонструвалися на різноманітних кіномайданчиках Києва, Харкова, Артека, Львова, Москви, Санкт-Петербурга, Парижа, Лос-Анджелеса, Нью-Йорка... Від дітей до літніх і від домашніх переглядів до Міжнародних кінофестивалів. У створенні цих фільмів (а це понад 50 художніх, документальних, художньо-документально-анімаційних стрічок) був автором, співавтором, художнім керівником, продюсером, режисером, оператором, актором ...

1996-1997 - керівник гуртка «Юний дизайнер» Станції юних техніків.

2005-2007 - участь в розробці і створенні на кошти гранту Президента України для обдарованої молоді проектів:

«Нова система освіти. Створення Інтернет-сайту, спрямованого на розвиток загальнолюдських і творчих здібностей дітей, підлітків та молоді» та

«Видання для дитячих будинків, притулків, дитячих бібліотек, бібліотек навчальних закладів України книги «Связь времен ~ Зв'язок часів. Казки Нового тисячоліття».

У 2007 брав участь в підготовці (як регіональний експерт) і проведенні II Міжнародного гуманітарного форуму «ВІДРОДЖЕННЯ, ОНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТОК ЛЮДИНИ» в Артеці, де провів майстер-клас для провідних педагогів України, Росії, країн Євросоюзу, які брали участь у Форумі. Також був запрошений і брав участь в Першому щорічному Міжнародному освітньому форумі «Артеківські діалоги». МБФ «Україна 3000», МДЦ «АРТЕК», 17 - 22.09. 2008 року і EdCamp Ukraine 2015/2016 національні (не) конференції для шкільних педагогів, Харків.

2006-2020 - автор і співавтор:

- Нової системи освіти, серії енциклопедій, книг, наборів для творчості, науково-популярних, навчальних посібників, програм, електронних книг і web-видань (загальний наклад проданих примірників - близько мільйона),

  • документальних і художніх фільмів.

Учасник (і переможець) виставок, форумів, фестивалів, конференцій, конкурсів (в тому числі міжнародних - Україна, США, Німеччина, Іспанія,...) .

У 2002-2003 році за особистий внесок в розвиток культури України, у створенні духовних цінностей та високу професійну майстерність був відзначений Почесною грамотою Міністерства культури и мистецтв України та Дипломом почесного члена МБФ «Духовна спадщина», а в 2008 висувався на здобуття Національної премії України імені Т. Г. Шевченка за 2009 р. і т.і.

2016-2019 - Майстер року та неодноразовий переможець щорічних, щомісячних та спеціальних конкурсів «The International association of designers VATIKAM»

Із 2020 р. &nb

SMM-менеджер

Видавнича група "Кенгуру"

Інше

1 рік 3 місяці

01.2018 - 04.2019

  • Розробив унікальну стратегію, створив сайт-візитку, сторінки спільнот у Facebook, Instagram, Telegram, YuTube.
  • Розробляв, планував та поширював контент на основі історій, видань та новин спільноти - переважно Інклюзія. Пости/сторіз- фото/відео репортажі, інормаційно-рекламні відеоролики. - Таргет/реклама в Facebook & Instagram і залучення клієнтів.
  • Забезпечував оперативні реакції на коментарі та особисті повідомлення.

директор, коммерческий директор, руководитель отдела, менеджер

Разные

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

8 років

08.1997 - 08.2005

1997-2010 - експедітор, менеджер, директор, комерційний директор ЧНПФ «Фаетон», «Старк», ЗАТ «Гейзер», ТОВ «Альвіс», ПП «САИ», «Горизонт». Брав участь в оформленні стендів і виставкових майданчиків міжнародних виставок «Примус-Україна» в Києві, «Будекспо» - в Ялті, Сімферополі, Миколаєві, «Наш дім Одеса» - в Одесі, виставок в Кіровограді, Світловодську тощо.

Ключова інформація

!!!Подробная обновленная информация в первой ссылке портфолио! Последние (за 2019/2022) достижения учеников:

Сеанс одновременной игры в шахматы в честь Дня защиты детей. Книга рекордов Украины, Харьковская областная федерация шахмат. В установленные национального рекорда приняли участие 556 юных шахматистов (на самом деле больше 600), 4 - мои ученики. 01 июня 2019 г.

С ноля освоили и участвовали в 9 соревнованиях по Го*, проводимых Харьковской городской организацией Го. Занимали призовые места с 1 по 3 во всех группах - А, Б, В, начинающие (группы формируются не по возрасту, а по классу игры. 5-6 летние очень часто на классе обыгрывают 8-15 летних во всех группах. Победители переходят в более высокую, последние 2 - в нижнюю).

Итоговый результат за год:

Группа А

(Элита, 6-14 детей и подростков, участники чемпионатов Украины и Европы. 7 «моих» учеников сейчас в составе этой группы. Ни один из них пока не был вытеснен в более слабую, хотя их соперников от 2 до 4 лет тренируют профессиональные гоисты (3/6 дан, 4, 7 кю).

1 место - 3 раза, 2 место - 2 раза, 3 место - 2 раза.

Группа Б

1 место - 2 раза, 2 место - 3 раза, 3 место - 1 раз.

Группа В

1 место - 1 раз, 2 место - 3 раза, 3 место - 1 раз.

Группа "Начинающие"

1 место - 1 раз, 2 место - 2 раза

Нормы разрядов по Го выполнили и защитили:

2 спортивный

  • К. Иван (10 лет),

    Чемпион Командного Чемпионата Украины по го 2021 (3 доска).

    Чемпион г. Харькова по Го среди юношей.

Специальный диплом, как единственному участнику в Детском чемпионате Украины 2019 г. в Киеве одержавшему 4 победы из 5 во всех группах (кроме победителей). 2 место на мемориале им Тищенка 2020 (до 12 лет) , 2 место на «УкрФораКап 2020". 5 побед из 6 на взрослом международном турнире "Corona Cup 2020", 8 из 9 в "Лига Нью-Йорка". Вошел в сборную Украины по Го (2022).

3 спортивный

  • М. Егор (8 лет) 1 место на «УкрФораКап 2020", 8 побед из 9! 5 побед из 6 на международном турнире "Corona Cup 2020", оказался сильнее спортсменов из Сербии, Германии, Польши, Великобритании и Франции. 2-3 место на "Ліга фанів Го 2020" во 2 группе (из 5, Первая - взрослые), победил обоих последних чемпионов Харькова. Бронзовый призер Чемпионата Украины по Го среди юниоров (2020, в локации до 12 лет). Вошел в сборную Украины по Го (2022).

Нормы юношеских разрядов выполнили и защитили:

Второй

Яковенко Антон (12 лет);

Сыроватко Максим (9 лет), 2 Место на «Онлайн Лига Харькова 2020».

Третий -

Я. Максим (9 лет), С. Алексей (9 лет), К. Александра (8 лет) - 3 место на «УкрФораКап 2020" в номинации дебют.

Навчався в 1 закладі

Харьковское государственное художественное училище

Художественное оформление, красный диплом

Харьков, 1985

Володіє мовами

Українська

поглиблений

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

II Міжнародний гуманітарний форум «ВІДРОДЖЕННЯ, ОНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТОК ЛЮДИНИ» в Артеці

Артек, 2017

У 2007 брав участь в підготовці (як регіональний експерт) і проведенні II Міжнародного гуманітарного форуму «ВІДРОДЖЕННЯ, ОНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТОК ЛЮДИНИ» в Артеці, де провів майстер-клас для провідних педагогів України, Росії (МГУ, СПбГУ), країн Євросоюзу, які брали участь у Форумі. 

EdCamp Ukraine

Харьков, 2015

Національна (не)конференції для шкільних педагогів, Харків.

Перший щорічний Міжнародний освітній форум «Артеківські діалоги».

Артек, 2008

Брав участь в Першому щорічному Міжнародному освітньому форумі «Артеківські діалоги». МБФ «Україна 3000», МДЦ «АРТЕК», 17 - 22.09. 2008 року. 

Разом зі мною там також брали участь 4 моїх вихованців-помічників...

Додаткова інформація

Всестороннее развитие

преодоление бездуховности и бескультурья в обществе, разработка и реализация Новой системы образования, раскрытие общечеловеческого, духовного и творческого потенциала каждого ребенка, каждого человека.

РАЗВИВАЮЩИЕ ИГРЫ. Шахматы, гомоку/рэндзю, Го...

Занятия являются частью Новой системы образования*

и опираются на 20-летний опыт общения с детьми и подростками.

В предлагаемом курсе занятий это происходит преимущественно через

шахматы, гомоку/рэндзю, шашки, Сёги, Го... Игры (Философию, Искусство...),

которые около 5000 лет совершенствуют человечество.

ФОРМУЛА УСПЕХА:

40% успеха - самостоятельная домашняя работа. Необходимые инстументы и методики предлагаются.

30% - индивидуальные занятия.

20% - занятия в группах.

30% - участие в турнирах (минус 20% - вред, который от этих турниров необходимо индивидуально компенсировать).

...

ВОЛШЕБНЫЕ ПАЛОЧКИ

Моделирование из спичек, палочек для мороженого...

То, что с помощью волшебной палочки можно творить чудеса, каждый нормальный человек знает еще с детства.

А если таких палочек много? А если главное волшебство заключено в тебе самом и только ждет повода, чтобы проснуться и сотворить чудо?

Если это так, то поводом для Чуда может стать любое явление, объект или фантазия. А материалом - все, что угодно, даже обыкновенная спичка...

Як підсумок

Дитина (людина) спроможна за одне заняття зіграти партії в:

- гомоку;

- рендзю;

- WRenju;

- шашки (міжнародні, 64, бразильскі);

- шахи (класичні, Фішера, інші);

- чатура?нга (+ утрьох + учотирьох);

- шь (+ утрьох + учотирьох);

- сянці (+ утрьох + учотирьох);

- Ґо/Вейці (від 6х6 до 19х38 + утрьох + учотирьох+ ренго);

+- А-Chaturanga та кілька власних ігор, що розвивають…

+ створити будиночок, чи іншу роботу з сірників, паличок для морозива....

Анатолий Георгиевич

Тьютор, коуч, воспитатель, индивидуальный тренер,

Харків

20 000 грн.

58 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, гібридна

Оновлено 1 день тому