Працював в 3 компаніях   18 років 10 місяців

Автомобільна промисловість та Автобізнес, АПК (Агропромисловий комплекс)

Механік гаража

ТОВ "ТД КНПС"

Автомобільна промисловість та Автобізнес

3 роки 11 місяців

07.2020 - до теперішнього часу

Управління робочим персоналом автопарку , забезпечення безперебійних робіт по плановим та поточним ремонтам автомобілів автопарку ,дотримання норм охорони праці , пожежної безпеки та культури виробництва, забезпечення необхідними інструментами , приспособленнями та комплектуючими всіх підлеглих працівників , контроль за чистотою та порядком в робочих приміщеннях та прилеглої території , співпраця з іншими СТО , пошук нових технологій для покращення виробництва .

Заступник начальника експериментального цеху по виробництву

ПраТ АвтоКрАЗ

Автомобільна промисловість та Автобізнес

13 років 2 місяці

05.2007 - 07.2020

Організація: ПрАТ «АвтоКрАЗ»(2007-2020рр) Посада: Заступник начальника експериментального цеху по виробництву. Обов’язки: Керівництво колективом експериментального цеху по виробництву, виконання виробничого завдання, впровадження новітніх технологій виробництва, вдосконалення виробничих процесів, організація робочого місця та побуту робітників, контроль за виробництвом нових зразків автомобілів, взаємодія з виробництвом, відділом збуту готової продукції та управлінням відділу контролю якості.Виконання планів науково-дослідницької роботи відділу управління головного конструктора. Освіта: Кременчуцький державний політехнічній університет ім. М. Остроградського (1996-2001рр.) Кафедра автомобілі і трактори, спеціальність: колісно-гусеничні транспортні засоби.

Інженер механік

ПСП"Броварки

АПК (Агропромисловий комплекс)

1 рік 8 місяців

09.2005 - 05.2007

Організація:ПСП"Броварки" (2005-2007рр)Посада:Інженер-механік Обов’язки :Обслуговування та ремонт с/г техніки та вантажних автомобілів, організація планових та невідкладних ремонтів, виконання проектних робіт, підтримання встановлених вимог у господарстві.

Ключова інформація

Досвід роботи :Організація проектних робіт, досвід на адміністративно-керівних роботах, відповідальність за поставлені задачі, цілеспрямованість, вимогливість до себе та інших, дисциплінованість. Досвідчений користувач ПК. Водійське посвідчення категорії В. Готовність до командирувань.Легко навчаюсь та умію навчати інших, пунктуальний, легко знаходжу контакт з навколишніми людьми.

Навчався в 1 закладі

Кременчуцький державний Політехнічний Університет

Автомобільний факультет Спеціальність Колісні та гусеничні транспортні засоби

Кременчуг, 2001

Додаткова інформація

Увлечения и интересы

Пошук цікавої і перспективної роботи в зв’язку з бажанням подальшого професійного і кар’єрного зросту, забезпечення гідного життєвого рівня

Віктор Андрійович

Інженер механік

Кременчук

20 000 грн.

45 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому