Працювала в 4 компаніях 15 років 8 місяців
Промисловість та Виробництво, FMCG, Торгівля роздрібна / Retail
Інженер з якості
Аперо
Промисловість та Виробництво
6 років 3 місяці
10.2019 - до теперішнього часу
Проведення контролю на виробництві. Ведення документації по впроваджені системи менеджменту і розробка плану НАССР. Перевірка маркування і розробка етикеток. Первірка санітарного стану, дотриманнія персоналом вимог гігієни на виробництві. Проведення навчань з персоналом на предмет санітарії-гігієни та вимог системи сертифікації.
Мікробіолог
ЛІЛАК, ТОВ
FMCG
3 роки 2 місяці
09.2016 - 10.2019
Проведення мікробіологічних та фізико-хімічних досліджень, первірка санітарного стану, дотриманні персоналом вимог гігієни, ведення записів по системі менеджменту та простежуваності. Перевірка етикеток . Підготовка до сертифікацій згідно міжнародних стандартів. Розробка нових видів продукції
Мікробіолог
ТОВ ГАЛС ЛТД
Промисловість та Виробництво
6 років 1 місяць
09.2010 - 09.2016
Проведення мікробіологічних та фізико-хімічних досліджень, первірка санітарного стану, дотриманні персоналом вимог гігієни, ведення записів по системі менеджменту та простежуваності. Перевірка етикеток .
Оператор колл-центру.
Інтернет магазин Флоріум
Торгівля роздрібна / Retail
5 місяців
05.2010 - 09.2010
Телефонні консультації. приймання замовлень онлайн
Ключова інформація
Розробка документації по санітарній обробці , програм мийки та дезінфекції.
Розробка нових видів продукції.
Досвід з розробки маркування на харчові продукти . Проведення вхідного контролю сировини, та технологічного контролю продукції.
Навчалась в 1 закладі
НТУ ХПІ
Інженер Біотехнолог харчової промисловості
Черновцы, 2010
Володіє мовами
Англійська
базовий
Курси, тренінги, сертифікати
Проведення Держпродспоживслужбою заходів державного контролю на харчових підприємствах. Вимоги харчового законодавства України.
Курс Проведення Держпродспоживслужбою заходів державного контролю на харчових підприємствах. Вимоги харчового законодавства України.
Особливості проведення внутрішнього аудиту згідно вимог ISO 19011:2018. Присвоєна кваліфікація Внутрішній аудитор системи менеджменту відповідно до вимог ISO 19011:2018
Курси Особливості проведення внутрішнього аудиту згідно вимог ISO 19011:2018. Присвоєна кваліфікація Внутрішній аудитор системи менеджменту відповідно до вимог ISO 19011:2018
Зміни щодо схеми сертифікації FSSC 22000(версія 4.1) та пройшла перевірку результативності знань за кваліфікацією " Внутрішній аудитор системи управління безпечністю харчових продуктів"
Пройшла курс навчання семінар-тренинг "Зміни щодо схеми сертифікації FSSC 22000(версія 4.1) та пройшла перевірку результативності знань за кваліфікацією " Внутрішній аудитор системи управління безпечністю харчових продуктів"
Зміни щодо схеми сертифікації FSSC 22000(версія 4.1)
Курс навчання семінар-тренинг "Зміни щодо схеми сертифікації FSSC 22000(версія 4.1)
Ольга Ігорівна
Ольга Ігорівна
Технолог харчового виробництва

Чернівці
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому