Працювала в 4 компаніях   15 років 8 місяців

Промисловість та Виробництво, FMCG, Торгівля роздрібна / Retail

Інженер з якості

Аперо

Промисловість та Виробництво

6 років 3 місяці

10.2019 - до теперішнього часу

Проведення контролю на виробництві. Ведення документації по впроваджені системи менеджменту і розробка плану НАССР. Перевірка маркування і розробка етикеток. Первірка санітарного стану, дотриманнія персоналом вимог гігієни на виробництві. Проведення навчань з персоналом на предмет санітарії-гігієни та вимог системи сертифікації.

Мікробіолог

ЛІЛАК, ТОВ

FMCG

3 роки 2 місяці

09.2016 - 10.2019

Проведення мікробіологічних та фізико-хімічних досліджень, первірка санітарного стану, дотриманні персоналом вимог гігієни, ведення записів по системі менеджменту та простежуваності. Перевірка етикеток . Підготовка до сертифікацій згідно міжнародних стандартів. Розробка нових видів продукції

Мікробіолог

ТОВ ГАЛС ЛТД

Промисловість та Виробництво

6 років 1 місяць

09.2010 - 09.2016

Проведення мікробіологічних та фізико-хімічних досліджень, первірка санітарного стану, дотриманні персоналом вимог гігієни, ведення записів по системі менеджменту та простежуваності. Перевірка етикеток .

Оператор колл-центру.

Інтернет магазин Флоріум

Торгівля роздрібна / Retail

5 місяців

05.2010 - 09.2010

Телефонні консультації. приймання замовлень онлайн

Ключова інформація

Розробка документації по санітарній обробці , програм мийки та дезінфекції.

Розробка нових видів продукції.

Досвід з розробки маркування на харчові продукти . Проведення вхідного контролю сировини, та технологічного контролю продукції.

Навчалась в 1 закладі

НТУ ХПІ

Інженер Біотехнолог харчової промисловості

Черновцы, 2010

Володіє мовами

Англійська

базовий

Курси, тренінги, сертифікати

Проведення Держпродспоживслужбою заходів державного контролю на харчових підприємствах. Вимоги харчового законодавства України.

Черновцы, 2019

Курс Проведення Держпродспоживслужбою заходів державного контролю на харчових підприємствах. Вимоги харчового законодавства України.

Особливості проведення внутрішнього аудиту згідно вимог ISO 19011:2018. Присвоєна кваліфікація Внутрішній аудитор системи менеджменту відповідно до вимог ISO 19011:2018

Киев, 2019

Курси Особливості проведення внутрішнього аудиту згідно вимог ISO 19011:2018. Присвоєна кваліфікація Внутрішній аудитор системи менеджменту відповідно до вимог ISO 19011:2018

Зміни щодо схеми сертифікації FSSC 22000(версія 4.1) та пройшла перевірку результативності знань за кваліфікацією " Внутрішній аудитор системи управління безпечністю харчових продуктів"

Киев, 2019

Пройшла курс навчання семінар-тренинг "Зміни щодо схеми сертифікації FSSC 22000(версія 4.1) та пройшла перевірку результативності знань за кваліфікацією " Внутрішній аудитор системи управління безпечністю харчових продуктів" 

Зміни щодо схеми сертифікації FSSC 22000(версія 4.1)

Киев, 2019

Курс навчання семінар-тренинг "Зміни щодо схеми сертифікації FSSC 22000(версія 4.1) 

Ольга Ігорівна

Технолог харчового виробництва

Чернівці

13 000 грн

37 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому