Працював в 5 компаніях   12 років 3 місяці

Фінансові послуги, Банки, Юридичні послуги, Державний сектор

Юрисконсульт

Фінансова компанія

Фінансові послуги

4 роки 9 місяців

09.2019 - до теперішнього часу

Судові провадження- подання різноманітних процесуальних заяв, в тому числі, позовних, в суди загальної та господарської юрисдикцій. Участь в судових засіданнях. Отримання рішень, які набрали законної сили. Оскарження "негативних" рішень. Виконавче провадження- участь на боці стягувача під час примусового виконання рішень на всіх стадіях- "від подання виконавчого документа і до примусової реалізації майна боржника, вжиття та контроль заходів впливу, передбачених Законом "Про виконавче провадження", на боржника, з метою погашення ним заборгованості та повернення виконавчого документа стягувачу/завершення виконавчого провадження". Робота з нотаріусами в процесі здійснення реєстраційних дій на майно (наприклад, отримання свідоцтва про придбання майна з прилюдних торгів, тощо) і не тільки. Здійснення переговорів з боржниками стосовно погашення нимим наявної заборгованості перед кредитором/стягувачем. Підготовка звітності стосовно виконаної роботи для керівництва. Виконання поставлених керівництвом завдань.

Головний юрисконсульт

ПАТ "Дельта Банк"

Банки

2 роки 4 місяці

02.2017 - 06.2019

Судові провадження- подання різноманітних процесуальних заяв, в тому числі, позовних, в суди загальної та господарської юрисдикцій. Участь в судових засіданнях. Отримання рішень, які набрали законної сили. Оскарження "негативних" рішень. Виконавче провадження- участь на боці стягувача під час примусового виконання рішень на всіх стадіях- "від подання виконавчого документа і до примусової реалізація майна боржника, вжиття та контроль заходів впливу, передбачених Законом "Про виконавче провадження", на боржника з метою погашення ним заборгованості та повернення виконавчого документа стягувачу/завершення виконавчого провадження". Робота з нотаріусами в процесі здійснення реєстраційних дій на майно (наприклад, отримання свідоцтва про придбання майна з прилюдних торгів, тощо) і не тільки. Здійснення переговорів з боржниками стосовно погашення нимим наявної заборгованості перед кредитором/стягувачем. Підготовка звітності стосовно виконаної роботи для керівництва. Виконання поставлених керівництвом завдань. Підготовка відповідей на звернення, запити громадян, інших органів державної влади та місцевого самоврядування щодо діяльності.

Юрисконсульт-спеціаліст

ТОВ "ФГ-Олімп"

Юридичні послуги

1 рік 1 місяць

01.2016 - 02.2017

Захист прав позичальників у спорах із Банками та мікрофінансовими організаціями, в рамках ЗАКОНУ УКРАЇНИ "Про захист прав споживачів": написання позовних заяв до судів загальної юрисдикції про захист прав споживачів та визнання кредитних договорів недійсними; апеляційних, касаційних скарг; написання клопотань, заперечень, заяв у позовному провадженні до суду; представництво інтересів клієнтів (фізичних осіб) у судах загальної юрисдикції. Зустріч з позичальниками, проведення переговорів та отримання необхідної для роботи інформації від них. Звіт про виконану роботу.

Головний юрисконсульт

Банк

Банки

9 місяців

04.2015 - 01.2016

Судові провадження- подання різноманітних процесуальних заяв, в тому числі, позовних, в суди загальної та господарської юрисдикцій. Участь в судових засіданнях. Отримання рішень, які набрали законної сили. Оскарження "негативних" рішень. Підготовка звітності стосовно здійсненої роботи керівництву.

Державний (старший державний) виконавець

Органи ДВС м. Києва

Державний сектор

3 роки

10.2011 - 10.2014

Примусове виконання рішень судів та інших уповноважених органів. Винесення ухвал: про арешт рухомого та нерухомого майна та банківських рахунків боржників, про розшук транспортних засобів боржників, про примусову доставку боржників співробітниками органів МВС, про участь співробітників МВС при виконанні рішень судів; про відкриття, закриття, відстрочення, розстрочення виконання виконавчого провадження. Опис, оцінка, уцінка майна боржників; підготовка пакета документів у майна боржників. Звернення до суду з позовними заявами, запереченнями на позовні заяви, апеляційними та касаційними скаргами, представництво ВДВС у судах усіх інстанцій; звернення до суду з клопотанням: про заборону виїзду боржників за територію України.

Ключова інформація

Впевнений користувач офісної техніки, Інтернету, офісних програм, тощо.

Навчався в 1 закладі

НЮАУ им. Я.Мудрого

юстиції, правознавство

Харьков, 2011

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

UA-Brains

Київ, 2022

Онлайн-курси з отриманням сертифіката "Менеджер з продажу"

Додаткова інформація

Другое

Неконфліктний, уважний, вимогливий, старанно виконую поставлені завдання, чемний у виконанні трудових обов'язків, активно займаюся самоосвітою, націлений на кінцевий результат, з проактивною життєвою позицією, без шкідливих звичок.

Свій розділ

Наявне діюче адвокатське свідоцтво

Іван

Юрист, юрисконсульт

Київ

34 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, позмінна робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 2 дні тому