Ключова інформація

Знання спеціалізованих комп'ютерних програм: Adobe Photo Shop; Adobe InDesign; Adobe Illustrator; MS Office (Word, Excel, Power Point).

Навчалась в 1 закладі

Українська академія друкарства

Факультет: Медіакомунікацій та підприємництва; Спеціальність: Журналістика

Львів, 2019

Володіє мовами

Англійська

середній

Курси, тренінги, сертифікати

Projector "Як працює колір"

Львів, 2022

На курсі ми заглиблювались у теорію кольору, дізнавались, які прийоми в роботі з ним застосовували провідні майстри живопису. Розглядали, як добирати брендові кольори для продуктів, а також, яку колористичну гармонію використати, щоб надати ілюстрації потрібного контексту, та яку роль колір відіграє у вебдоступності.

Як працює композиція

Львів, 2022

На курсі розбирали такі поняття, як композиція, естетика та гармонія.

Освоїла правила композиції: золотий перетин, правило третин, спіраль Фібоначчі й інші основи.

Розбирали звідки з'являється почуття руху при погляді на звичайне фото, і як ним керувати. Аналізували основні візуальні елементи. Намагалися зрозуміти, як створювати візуально привабливі історії, фільми, фотографії, логотипи, сайти та ще багато чого

XYZ school "Intro Concept Art"

Львів, 2021

GoIT "Intro HTML, CSS"

Львів, 2021

Udemy, "Concept Art Character Design"

Львів, 2020

Nikon School online

Львів, 2020

Це офіційні онлайн курси, які складаються з 10-ти відео уроків, кожне з яких триває годину, в якому майстри своєї справи діляться корисною інформацією для фотографів, чи любителів. Розглядалося безліч тем, з яких, макро зйомка, портретна зйомка, як фотографувати дітей, тварин, знімати музичні відеокліпи, як правильно розставляти світло, чи налаштовувати свій фотоапарат.

SkillUp "2d art / concept art"

Львов, 2019

Курси проходила у навчальному центрі SkillUp, де вивчала інструменти фотошопу, необхідні для подальшої роботи. А також стилізацію, жанр і характер персонажів, кількість різних форм, теорію кольору, композицію.

Художня школа "Art school"

Львів, 2017

Вивчала рисунок, композицію, анатомію, правила тіней, основи теорії кольору, ну і звичайно техніку малювання різними матеріалами ( акварель, пастель, олівець, і тд)

Практика фактчек в Україні - можливості і перспективи

Львів, 2017

Тренінг, на якому вивчали методи, структуру і стиль фактчеку як жанру журналістики.

Додаткова інформація

Захоплення та інтереси

-В процесі вивчення анімації в After effects, 3D моделювання.

-У вільний час знімаюся у рекламах чи фільмах, як актор масових сцен. Вдалося попрацювати у таких проектах, як "Довбуш", "Я, ти, він, вона", ізраїльський веб-серіал "Eva.stories", польський серіал "Ватаги", "Дзідзьо перший раз", реклама "Kit Kat" для індійського ринку, та інші.

-Література, подорожі, музика, спорт та інше.

-Під час навчання в академії, неодноразово приймала участь в змаганнях по важкій атлетиці, за що маю нагороди.

Громадська діяльність

У 2015 році була волонтером у таборі "OHALOW" від US Peace Corps/Ukraine, PEPFAR Program Manager. Де, будучи вожатими, допомагали дітям, з важкими життєвими ситуаціями, ставати сильними особистостями.

Стажування

Практику проходила у рекламному відділенні компанії «!FEST». Працювала над такими проектами як, створення афіш, та стікерів.

Ольга Романівна

2d artist

Львів

500 $

27 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому