Працював в 1 компанії   8 років 3 місяці

Медіа / ЗМІ

Вільний журналіст, блогер, правозахісник

Самозайнятість

Медіа / ЗМІ

8 років 2 місяці

03.2016 - до теперішнього часу

Працював стажером-журналістом за протекцією та рекомендаціями викладацького составу свого факультету. Приймав участь у створенні новин, зборі інформації методом опитування,проводив бесіди за вибудованим певним планом через безпосередній контакт інтерв'юера з респондентом з обов'язковою фіксацією відповідей Працював, як журналіст-волонтер на вільних засадах. Написав декілька статей, провів цілий ряд інтерв'ю. Наприклад; з народним артистом України з Морозовим Олександром Івановичем, членом спілки письменників і поетів України Старуном Василем Володимировичем та інш

Перераховував власні кошти напотреби військових, організовував і освітлював у ЗМІ збори на лікувння тяжкохворих дітей, організовував і заохочував мешканців свого і сусідніх районів до збору сміття, очистки водних джерел, лісів. Брав активну участь у захисту природи, боровся з браконьєрами і вів активну блогерську діяльність

Ключова інформація

Актуальні навичкиПошук та аналіз інформаціїНавички роботи з даними:сторітелінг даних, створення ауді та відеоконтенту, ведення інтерв’ю.Робота з відкритими джерелами данихdata.gov.ua,YouControl, Prozorro,Opendatabot, PEP, Пошуково- аналітична система 007. Журналістські розслідування Критичне мислення. Просунуті комунікативні навички, гарна дикція та досконале усне мовлення.Увага до дрібниць, уважний до деталей, При зборі інформації використовую такі методи дослідження, як аналіз, синтез, дедукція, індукція, аналогія, абстрагування і узагальнення. Пунктуальний, педантичен.Надійнійний.

Вмію зберігати державну і комерційну інформацію, а також зберігаю статус інкогніто джерело інформації.

Навчався в 1 закладі

ЛНУ імені Тараса Григоровича Шевченка

Української філології/журналістика та соціальні комунікації

Луганськ - Старобфльск, 2017

Володіє мовами

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Пишу вірші, прозу,. Маю власні друковані літературні альманахи. Люблю займатися мобільною фотографією.Професійний масажист.

З малечку пишу вірші, прозу, тексти для пісень. Состою в багатьох українських літературних групах. Відомий в літературних кругах як поет під псевдонімом Костянтин Деркул.

Костянтин Олександрович

Журналист, кореспондент, теле, радіоведучий.

Київ

Дніпровський район

44 роки

Активно шукає роботу

проектна робота, неповна зайнятість, повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 2 тижні тому