Працював в 12 компаніях   25 років 4 місяці

Торгівля роздрібна / Retail, Інше, Краса / Фітнес / Спорт, Медіа / ЗМІ, FMCG, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Директор із розвитку роздрібної мережі.

ТОВ Альянс Трейд Сервіс.

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки

02.2020 - 02.2022

Відкриття магазинів MERE з нуля:пошук об'єктів для оренди магазинів, переговори з власниками об'єктів, ріелторами, укладання договорів,складання презентацiй.Ремонтно-будівельні роботи.Робота з підрядниками, пошук та закупівля обладнання. Пошук персоналу. Спільна робота з фінансовим та торговими відділами, службою безпеки компанії. Щотижнева звітність.

За час моєї роботи було знайдено більше 100 об'єктів (ділянки під будівництво, магазини, склади, приміщення) з яких 70% потенційних, де була погоджена з головним офісом локація, власники або інвест компанії готові вкласти 100% свої кошти або частину своїх коштів .Відкриття магазинів у Миколаєві,Никополі,Павлограді,Білій Церквi. Затверджений власниками план відкриття магазинів у 12 містах України.

Є рекомендація.

Приватний підприємець.

Приватне підприємство

Інше

5 років 6 місяців

08.2014 - 02.2020

Робота з компаньйоном на себе.

Керуючий філією

"Планета Спорт" ТОВ Спорт Трейдинг

Краса / Фітнес / Спорт

2 роки 2 місяці

03.2012 - 05.2014

- керівництво адміністративно-господарською та економічною діяльністю клубу, виконання встановлених комерційних планів; - формування та утримання команди; - організація реклами спортивного клубу в засобах масової інформації з метою залучення клієнтів; здійснення контролю за їх використанням. - організація своєчасного капітального та поточного ремонту будівель, споруд, приміщень клубу та обладнання. - складання звітів різного рівня.

Регіональний директор (Херсон, Миколаїв, Одеса)

ТОВ Видавничий Дім Чилі (журнал ШО)

Медіа / ЗМІ

6 років

03.2006 - 03.2012

Обов'язки:представлення інтересів Видавничого Дому у містах-Херсон Миколаїв,Одеса. Розробка та виконання плану продажів. Постановка короткострокових та довгострокових цілей для регіонів. Управління продажами (торговельні агенти, торгові точки, оптовики), забезпечення ефективного виведення нової продукції. Контрольні відвідування кожної точки збуту. у точках продажу. Управління дебіторською заборгованістю. Участь у виставках. Звітність. Досягнення: за час роботи організував та налагодив оптову та роздрібну мережу розповсюдження видання. штату та заробітної плати, а також постійна участь. Щорічне збільшення продажів 25-30%.

Директор з розвитку.

ПВКФ ЦЕМЗ (Виробництво та продаж цифрових-електронних-механічних замків Джин)

FMCG

2 роки 8 місяців

05.2003 - 01.2006

Обов'язки: створення, організація, контроль оптових мереж. Продаж замків на території України. Управління дебіторською заборгованістю, участь у виставках. Звітність. Досягнення: створив оптову мережу в містах Києві, Одесі, Харкові, Сімферополі.

Директор представництва, головний редактор (Херсон).

Видавничий дім TV-парк

Медіа / ЗМІ

1 рік 11 місяців

01.2000 - 12.2001

Обов'язки: організація представництва журналу TV-Парк, підбір персоналу, укладання договорів, продаж реклами, випуск журналу, звітність. Досягнення: за короткий час створив представництво та випуск журналу, динамічне збільшення продажів видання та реклами. що діє по всій Україні і в даний час.

Регіональний менеджер.

ПВКФ Пані Христина, (виробництво та продаж продуктів харчування (майонез, гірчиця, кетчуп, оцет, вода)

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

9 місяців

11.1998 - 08.1999

Обов'язки: продаж продукції торгової марки Пані Христина, вивчення та аналіз ринку в Херсоні та в інших регіонах України, участь у виставках. Ефективне управління рівнями та цінами товарних потоків. Управління продажами (торговельні агенти, торгові точки, оптовики). Досягнення: створив оптову мережу в Одесі, Миколаєві, Києві. Динамічно збільшував та контролював продаж у роздрібних точках м. Херсона. Збільшив продажі на 10%.

Регіональний менеджер м. Херсон.

ВАТ Пивзавод Славутич

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

4 місяці

06.1998 - 10.1998

Робота за контрактом на літній період.

Обов'язки: оптовий продаж пляшкового пива в Херсоні та області, укладання договорів з оптовиками, контроль вивантаження продукції, складання актів, повернення тари, звітність. Виконання завдань від одеського представництва (Одеса-Запоріжжя). Досягнення: збільшив обсяг продажів на 25%.

Комерційний директор

Бізнес-центр Вітас, (оптовий продаж продуктів харчування, алкогольної продукції, пива, води, супутніх товарів)

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 1 місяць

04.1997 - 05.1998

Обов'язки: створення оптово-роздрібної фірми з нуля. Розробка плану закупівель та продажів. Постановка довгострокових цілей – оптова закупівля – продаж товарів, переговори, укладання договорів із закупівлі та збуту в регіонах України. Управління продажами (торгові агенти, торгові точки, оптовики). Контрольні відвідування кожної точки збуту. Ефективне управління рівнями та цінами товарних потоків.

Менеджер з продажу та закупівель.

ПФ Матіас, (оптовий продаж продуктів харчування, алкогольної продукції, пива, води, супутніх товарів)

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 місяці

02.1997 - 04.1997

Обов'язки: організація фірми з нуля, закупівля та продаж товарів, укладання договорів, супровід вантажів, пошук нових клієнтів. Управління продажами (торговельні агенти, оптовики). Ефективне управління рівнями та цінами товарних потоків. Управління дебіторською заборгованістю. провідною оптовою базою в м. Херсоні. Збільшив продажі на 25%.

Менеджер з продажу та закупівель

ППКФ Оскар, (оптовий продаж продуктів харчування, алкогольної продукції, пива, води, супутніх товарів)

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

10 місяців

03.1996 - 01.1997

Обов'язки: оптова закупівля-продаж товарів, укладання договорів, вивчення та аналіз ринку в Херсоні та в регіонах України, постійний контроль цінової політики та асортименту товару фірм-конкурентів, супровід вантажів, бартерні угоди з конкурентними фірмами. Управління дебіторською заборгованістю. Звітність. збільшив продажі на 10-12%.

Координатор продажів

WRIGLEYS, (Виробництво жувальної гумки)

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 10 місяців

03.1995 - 01.1997

Обов'язки: постановка довгострокових цілей для регіону. Управління продажами (торгові агенти, торгові точки, оптовики), забезпечення ефективного виведення нової продукції. Контрольні відвідування кожної точки збуту. Ефективне управління рівнями та цінами товарних потоків. Контроль наявності POS матеріалів у точках продажу. заборгованістю. Звітність. Досягнення: динамічне збільшення продажів і безкоштовного розміщення рекламної продукції в торгових точках.

Ключова інформація

Благонадійний, менеджер-універсал. Великий досвід успішних продажів і переговорів. Розвинені лідерські якості. Вмію працювати в команді та самостійно. Досвід створення та управління командою. Організація та управління поставлених завдань та їх виконання.Веду здоровий спосіб життя. Займаюся спортом. Присутні здорові амбіції. Водійське посвідчення-категорія "В". Є рекомендації.

Навчався в 1 закладі

Херсонський економічний правовий інститут

Менеджер організацій(товари та послуги)

Херсон, 2009

Володіє мовами

Польська

базовий

Російська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Курси інформаційного центру "ТV-Парк" при ТОВ "Пірс"

м.Київ, 2000

Курси інформаційного центру «ТV-Парк» при ТОВ «Пірс», за спеціальністю – менеджер з маркетингу, за програмою: управління персоналом, збут, побудова дилерського простору в регіонах України. Свідоцтво №45 від 12.09.2000р.

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Впевнений користувач (MS Office, Word, Excel, Internet, e-mail).

Водійське посвідчення

Посвідчення водія-категорія "В".Стаж водіння з 1995 року.

Андрiй

Керiвник

Київ

52 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 години тому