Працювала в 3 компаніях   4 роки 5 місяців

Консалтинг / Аудит, Торгівля роздрібна / Retail, Інше

Головний бухгалтер, фінансовий податковий, консультант, аудитор

Супровід,консультації.

Консалтинг / Аудит

3 роки 6 місяців

12.2020 - до теперішнього часу

Вам потрібна допомога у відкритті та розвитку вашого бізнесу?Ви не знаєте яку податкова модель Вам підійшла би

оптимально? Вам необхідно обрати форму розрахункових операцій РРО,ПРРО,тощо...)? Вам конче необхідно оптимізувати та удосконалити вже діючу податкову модель?Чи можливо Вам потрібно знайти кваліфікованого спеціаліста в сфері бухгалтерського та податкового обліку?Вашим фінансам важливо не тільки зберігатись, а й працювати та примножуватися. Вашій компанії важливо мати економічну та податкову безпеку. Це запорука стабільного, ефективного та перспективного бізнесу! І я з радістю Вам зможу допомогти почати та надалі продовжувати працювати в Вашому напрямку (торгівля,виробництво,будівництво,неприбутковість і т.д.),Можу Вам запропонувати: підбір спеціалістів з бух.обліку,адаптованих під вимоги Вашої сфери діяльності, консультування та супровід середнього та малого бізнесу, розробку податкової моделі, оптимізацію податків та ресурсів на підприємствах замовників. Антикризові заходи з бухгалтерських та податкових питань бізнесу ( в т.ч. розблокування ПН,виведення з ризику), рекрутинг та навчання фінансового персоналу. Буду рада,якщо Вас зацікавить моє резюме.Завжди готова до співпраці і розбудови нашої країни.Слава Україні!

Головний бухгалтер

ТОВ "ПКД"

Торгівля роздрібна / Retail

4 місяці

08.2020 - 12.2020

Головний бухгалтер групи компаній.

Постановка обліку з нуля. Впровадження нового програмного забезпечення- BAS КУП.інтеграція додаткових ресурсів та робок. Розробка подакової моделі. Оптимізація бізнес процесів та податкового навантаження.

Головний бухгалтер,фінансовий директор

Група компаній в напрямку розважальних послуг населенню, Київ (відпочинок та розваги)

Інше

6 місяців

02.2020 - 08.2020

Ведення бухгалтреського, податкового та управлінського обліку групи компаній. Відновлення , розробка та впровадження податкової та бізнес моделі групи компаній. Проходження комплексних та зустрічних перевірок. Робота з контролюючими органами. Отримання і супроводження банківських рахунків, тендерів, залучення грандів.

Ключова інформація

1С:Бухгалтерія, Клієнт-Банк, BAS Бухгалтерія, 1С УТП, Бухгалтерський облік (роздріб), Соната, СОТА, Бест-Звіт,Арт-звіт, Бухгалтерський облік (будівництво), Бухгалтерський облік (гурт), FREDO Звіт, Парус, М.Е.Doc.,Вчасно,Ясно,та інші види ресурсів,створених для ведення обліку і документообігу.

Володіє мовами

Англійська

середній

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

В цілому про себе

Якщо Вшому бізнесу важливо розвиватись,Вашим фінансам важливо не тільки зберігатись, а й працювати та примножуватися,Вашій компанії важливо мати економічну та податкову безпеку. Це запорука стабільного, ефективного та перспективного бізнесу. Я знаю як це зробити. Якщо мета Вашої компанії саме така - напишіть мені у вайбер +380970185187 , ми оберемо час і детальніше все обговоримо. Слава Україні!

Оксана

Головний бухгалтер, ( єдиний ), аудитор, податковий консультант

Київ

20 000 грн.

42 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 дні тому