Працював в 3 компаніях   4 роки 6 місяців

Освіта

Репетитор з історії

ОПТІМА, ТОВ, Центр освіти

Освіта

10 місяців

08.2023 - до теперішнього часу

репетитор з історії України

PraktykON

Освіта

2 роки 2 місяці

04.2022 - до теперішнього часу

Підготовка абітурієнтів до складання НМТ/ЗНО. До обов'язків відноситься: формування авторських матеріалів лекцій, семінарів та тестів; написання освітньої програми для кожної групи; проведення індивідуальних та групових занять; комунікація з учнями у форматі 24/7; перевірка результатів тестів Проводилися як індивідуальні, так і групові завдання. Показовим є те, що середній бал моїх вступників становив градуальність від 171 до 200.

Репетитор з історії України

BrainHouse, Репетиторский центр

Освіта

3 роки 1 місяць

01.2020 - 02.2023

Робота з абітурієнтами для складання ЗНО/та ДПА. До обов'язків відносилося: ознайомлення з програмою курсу; проведення лекцій та вебінарів; індивідуальна робота з учнями Досягненням є написанням учнями іспиту з історії на 200 балів.

Ключова інформація

Сам підготувалася до ЗНО з історії України та написав на 197 балів. Закінчив навчання на політолога на освітньому рівні Магістр у КНУ ім. Т. Шевченка на бюджетній основі, де розгдаю методику викладання та психологію вищої школи. Наразі є аспірантом кафедри політичних наук КНУ ім. Т. Шевченка. Протягом роботи з вступниками використовую новітні методи освіти, надаю усю можливу інформацію з тем, користуюся авторськими презентаціями та мультимедійними джерелами. Сама методика складається з начинки матеріалу, конспектування основоположних тез, роботи з підручниками або іншими видами науково-освітної літератури та вирішення великої кількості тестових завдань. Підсумки мого репетиторства варіюються від 175 до 200 балів, залежно від зацікавленості учня та вміння застосовувати здобуті знання.

Навчався в 3 закладах

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Філософський факультет, політичні науки

Київ, 2027

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Філософський факультет, політологія.

Київ, 2023

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Філософський факультет, політологія

Київ, 2021

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Російська

вільно

Українська

рідна

Антон Владимирович

Репетитор з історії України

Київ

24 роки

повна зайнятість

Оновлено 3 тижні тому