Працював в 2 компаніях   17 років 3 місяці

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Менеджер з продажу

ПРОФІКС УКРАЇНА, ТОВ

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

17 років 2 місяці

01.2005 - 03.2022

(вересень 2005-вересень 2007) – юрисконсультТзОВ фірма “Феміда-Інтер”Основні обов’язки: юридичний супровід справ,складання договорів, представництво інтересівфірми в органах державної влади та судах,надання юридичних консультацій.(листопад 2007- липень 2008) - строкова служба в Збройних силах України(листопад 2008- жовтень 2009) - ПП Величко:торгівля будівельними матеріалами в тому числімонтажною піною.Основні обов‘язки: пошук нових клієнтів, контроль над існуючими клієнтами, надання технічних консультацій щодо товару, супровіддокументообігу, робота по боржникахОсновні здобутки: за час моєї роботи буларозширена клієнтська база, продажі такого видутовару, як монтажна піна виросли в 5 разів(листопад2009р.-квітень 2010.) - ІПГ Мастер(м.Одеса) - регіональний менеджер з продажушпалерних та моментальних клеїв у Волин.обл.Основні обов‘язки: ведення закупок групи матеріалів, координація роботи, пошук та встановлення контактів з новими клієнтами, підтримка зв‘язків з існуючими клієнтами, аналіз та оцінка ринку.(травень 2011- червень 2012р. ) - Коледжрекреаційних технологій і права м.Луцьк -викладач правових дисциплін.(червень 2012-вересень 2012р.) - ТОВ «Профікс-Україна» м.Київ - менеджер з регіонального розвитку з продажу ручного інструменту у Волинській області.Основні обов’ язки:Просування таких торгових марок компанії, якPROLINE, MEGA, JUKO шляхом представленнята реалізації товару в торгові точки на Волині.Також, 2013- 2017 р. постачав будівельні матеріали безпосередньо на об’єкти будівництва, співпрацював з прорабами, будівельними бригадами, фірмами, що займаються продажем будівельних матеріалів, шукав канали збуту товару, надавав послуги у сфері будівництва.Займався продажами ручного та електро інструменту, а також господарчою групою товару безпосередньо працюючи торговим агентом на фірмах — Профітрейд, Престижінструмент — 2017р.2017 — 2018 р в основному був на заробітках вПольші. Працюючи слюсарем з підготовки до покраски готових металевих виробів.2019-2020 р. Працював в Україні в сферах будівництва, охорони та на виробництві в харчовій промисловості. На таких підприємствах як СП ТОВ Модерн Експо та Прат Руна.2021р працював в Прат СКФ Україна токарем напівавтоматником.

торговий представник

ТОВ Профітрейд

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

8 місяців

02.2019 - 10.2019

Ключова інформація

Комунікабельність, аналітичний розум, методичність мислення, послідовність, бажання працювати на позитивний результат, наполегливість в роботі, почуття персональної відповідальності за доручену справу,прислухаюсь до критики, в складних емоційних ситуаціях здатен швидко приймати рішення, поважаю традиції, ціную почуття гумору, позитивні результати на попередніх місцях роботи.Робота з комп”ютером:кваліфікований користувач: Microsoft Of ice(Word, Eхсеl, Outlook);навики роботи з Internet: MS Explorer та E-mail(Outlook Express)Мови: українська, російська, англійська зі словником.Спеціальні навики:права водія категорія (В), стаж водіння 4 роки.

Навчався в 1 закладі

Приватне акціонерне товариство "Вищий навчальний заклад "Міжрегіональна Академія управління персоналом"

юридичний/митне та господарське право

Луцьк, 2007

Володіє мовами

Англійська

базовий

Польська

базовий

Російська

вище середнього

Курси, тренінги, сертифікати

б/с

Луцьк, 2020

Внутрішні тренінги, які проводили безпосередньо фірми на яких я працював  + деякі вільні тренінги, які проводили маркетингові компанії такі як Amway наприклад...

Додаткова інформація

Захоплення та інтереси

Особисті інтереси:Література( ділові видання, психологія. художня),історія, спорт, музика.Ціную в людях: Доброту, чесність, порядність, впевненість, розум, наполегливість, вміння визнавати власні помилки, щирість.

Свій розділ

Сімейний стан: одружений, маю доньку та сина.

Водійське посвідчення

права водія категорія (В), стаж водіння 4 роки.

Комп'ютерні навички

кваліфікований користувач: Microsoft Of ice(Word, Eхсеl, Outlook);навики роботи з Internet: MS Explorer та E-mail(Outlook Express). соціальні мережі ...

Свій розділ

Ціную в людях: Доброту, чесність, порядність, впевненість, розум, наполегливість, вміння визнавати власні помилки, щирість.

Володимир Романович

Менеджер з продажу, торговий представник, юрист

Луцьк

21 000 грн.

39 років

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, стажування / практика, позмінна робота, в офісі/на місці

Оновлено 1 місяць тому